Netes térkép buktatta le a csalfa oroszt

2013.02.20. 14:12

Annyira sok mindenen le tud bukni egy csalfa férfi vagy nő. Rengeteg ilyen lebukós és lebuktatós sztorit írtak már meg eddig olvasóink is (várjuk az újabbakat a Randiblog email-címére!), de most a LifeNews.ru nevű oldal szolgált egy olyan sztorival, amit a világ legtöbb bulvárkiadványa átvett, ezt tesszük most mi is. A történet ott kezdődik, hogy a Google térképszolgáltatásának van ugye az a nagy sikerű alkalmazása, amiben az utcaképet is meg lehet nézni, ez a street view. Az egésznek van egy orosz verziója, ezt Yandex Mapsnek hívják. Ezt böngészte éppen bizonyos Marina Vojnova, amikor egy ismerős sziluettet pillantott meg Perm városának egyik utcaképén.

Először azt hitte, hogy az összefogódzkodva sétáló párocska férfitagja csak rendkívüli módon hasonlít az ő Szásájára, de aztán megnézte még jobban, és kiderült, hogy nem hasonlít, hanem tényleg ő az. Egy másik nővel pechjére pont ott romantikázott, ahol a térképhez fotókat készítő autó elhaladt. Marina és Szása ekkor már öt éve jártak, a lány így tudta meg, hogy mindez idő alatt nem ő volt az egyetlen nő barátja életében.

Amikor a fiatalember hazaért, a csalódott lány azonnal kérdőre vonta, amire ő elsápadt, és azt a védekezést alkalmazta, hogy csak egy hiba volt az egész, és a másik nő nem is jelentett neki semmit. Persze Marina ennek ellenére kitette a szűrét, és az alábbi videós riport azzal végződik, hogy a lány most aztán a térképek helyett inkább a társkereső oldalakat böngészi. A malőr egyébként a Google eredeti szolgáltatásával nehezebben eshetett volna meg, mivel ott a járókelők arca ki van kockázva.