Pont a múlt héten közöltünk posztot arról, hogyan kell csajozni. Ebben olvasóink tanácsait közvetítettük, akik közül az egyik 4 pontba szedte, hogyan kell sikereket elérni a nőknél. A véletlen úgy hozta, hogy erre, mintha választ akartak volna adni, a Sun közreadott egy hasonló, négy lépésből álló hódítási technikát, csak a fordított helyzetre, azaz arra, ha egy hölgy szeretne sikereket elérni a férfiaknál. A szakértő 27 éves, amerikai, Arden Leigh-nek hívják és állítólag nimfomániás, bár bevallja, hogy 18 évesen csókolózott először és csak 22 évesen vesztette el a szüzességét, ami ezek szerint későinek számít.

Hogy a lényeggel kezdjük, íme Arden Leigh négy tanácsa. Az első: beszélj úgy, mint egy férfi, mert a pasik nem bírják a nyivákoló nőket. (Azaz: tilos keseregni, vagy magunkat negatív fényben feltüntetni.) A második: nem kell azon töprengeni, hogy most akkor mit akarhatott mondani ezzel az SMS-sel. (Azaz: ne hagyjuk, hogy a másik véleménye uralkodjon felettünk, ha mi szexisnek érezzük magunkat, akkor azok is vagyunk.) Harmadrészt: nem utálni kell a tűsarkús bombanőket, hanem be kell állni közéjük. (Azaz: öltözzünk, sminkeljünk, nézzünk ki nőiesen és vonzón.) És végül: aki bátor, találjon ki magának egy csábító karaktert. (Azaz: ha kicsit kilépünk abból a szerepből, amit a hétköznapok ránk osztanak, sokkal merészebbek tudunk lenni, és ezzel felhívjuk magunkra a másik nem figyelmét.)

Minderre Leigh aközben jött rá, hogy pultosként dolgozott, és rá se néztek a férfiak. De aztán fogyott pár kilót, elkezdett fűzőt viselni és csábítási technikákat kitanulni, és lassanként átkapcsolt félénkből merészbe. Most már arról nyilatkozgat, hogy mennyi hírességet sikerült elcsábítania a fenti négy pont megtartásával, és hogy ahelyett, hogy a külseje vagy a férfiak véleménye miatt aggódna, inkább azon gondolkodik, mi lehet a kiszemelt férfi gyengéje, és hogy mivel lehet őt „térdre kényszeríteni”. Érdekes mellesleg, hogy azt mondja, hogy ő úgy beszél, mint egy férfi, mert a férfiak nem nagyon szoktak így beszélni a nőkről, vagy legalábbis nyilvánosan nem, hiszen ha egy férfi ilyen kifejezéseket alkalmazna egy nőre, valószínűleg rögtön rásütnének valamilyen bélyeget.

Leigh mindenesetre a proaktivitást javasolja a nőknek: „túl rövid ahhoz az élet, hogy csak várjuk, hogy valaki ránk találjon. A nőknek aktívan utána kell menniük a férfinak, akit meg akarnak szerezni.” Azt mondja, amióta magára öltötte a rámenős, csábító nő szerepét, azóta nem volt olyan férfi, akit ne tudott volna megszerezni hódítási technikáival. „Nimfomániás lettem, egyszerűen imádom a szexet” – vallja be. Bár Leigh szerelmet és házasságot is ígér klienseinek, arról nem szól a fáma, hogy a szexből hogyan lehet működő kapcsolatot varázsolni.