Sanele Masilela 8 éves, és Dél-Afrikában él. Nagypapája azt mondta neki, hogy szeretné, ha a kisfiú még a nagypapa halála előtt megházasodna. Erre az anyuka, aki 46 éves, úgy döntött, hogy fognak egy félmillió forintnak megfelelő összeget, és beleölik egy mostanában egyre divatosabb álesküvőbe, hogy a 8 éves kisfiúnak tényleg meglegyen a lakodalma persze igazi, érvényes házasságkötés nélkül. „Ezzel boldoggá tette a felmenőket. Ha nem így csináltuk volna, valami rossz történt volna a családban” – mondta az anyuka.

Itt még mindig elég szimpatikusan is elsülhetett volna a dolog, ha valami vicces zsúrt csapnak a kisfiú egyik osztálytársnőjével. Nem világos, hogy ki és miért választotta a menyasszonyt a kissrácnak, de a választás valamiért egy férjezett, öt gyereket felnevelt, 61 éves asszonyra esett, Helen Shabangura. „Örülök, hogy Helent vettem feleségül. Nagykoromban majd velem egykorú nőt veszek el feleségül” – nyilatkozott az álvőlegény, akivel igazi szájrapuszi is volt az álesküvőn.

Érdekes egyébként, hogy még így is egész ártatlannak tűnik a dolog ahhoz képest, hogy hogyan nézett volna ki a sztori fordított felállásban, azaz ha egy 8 éves kislányt adnak hozzá viccesen egy 61 éves férfihoz. Ha meg szeretné nézni a képeket, kattintson valamelyik fotóra, ha pedig még több hülye esküvőre vágyik, olvasson tovább!

Gyakran csoportosítjuk hármasával a hasonló sztorikat, és most is ezt tesszük, mert a múlt héten volt még egy hülyeesküvő. Ez már csak azért sem érdemli meg, hogy külön posztot kapjon, mert az ötlet nem túl eredeti: korábban volt már egy Shrek-esküvő. De úgy látszik, valakinek annyira megtetszett az ötlet, hogy rendezett még egyet. Persze britek, a vőlegény neve Paul Bellas, életkora 42 év, felesége Heidi Coxshall, ő 30 éves. Van már egy gyerekük, őt a mesében szintén főszerepet játszó szamárnak öltöztették be.  Természetesen az egész násznép is jelmezben volt, ha meg szeretné nézni őket, az alábbi képre kattintson!

A harmadik hír pedig nem igazán friss, amiért elnézést kérünk, viszont van hozzá videó is, és hátha ön még nem hallotta. Két egypetéjű, amerikai ikerpárról van szó, akik januárban azért mentek el egy talkshowba, hogy elmeséljék megismerkedésük és esküvőjük történetét. Egy ikerkonferencián találkoztak, ahol Mark Sanders egyszercsak megpillantotta Darlene és Diane Nettemeiert. A férfi gyorsan szólt az ikertestvérének, Craig Sandersnek, és nemsokára szerelmek szövődtek. Mark ugyanazon a napon, ugyanolyan gyűrűvel kérte meg Darlene kezét, mint Craig Diane-ét. Természetesen az esküvőjük is egyszerre volt, ugyanolyan ruhában (képek az alábbi videóban!), és itt még nincs is vége a sztorinak, mert Craignek és Darlene-nek ráadásul ikerfiai születtek pár éve.