Tavaly ilyenkor is elajándékoztunk két adag iKölnit olvasóinknak, idén emeljük a tétet: három szerencsés és gyorsan reagáló olvasónk töltheti le magának ingyenesen a locsolkodó appot. Ennek módja az, hogy erre a linkre kattintva felkeresi az app-boltot, és ott a Redeem gombra kattintva beírja a következő három kód valamelyikét, ezekkel ugyanis ingyenes a letöltés: NLHFK3F6WMP7 – YHHJPXH43AFN – HATRHJ6A46AN

Persze mindhárom kóddal csak egy letöltés lehetséges, ezért ha ön előtt valaki már felhasználta a kódokat, akkor nem fog működni a dolog. Az első három kattintóé az ingyenes iKölni, de persze a fizetős verzió mindenki számára elérhető.

Mi már letöltöttük az alkalmazást, és persze az egészből a legbugyutább funkció aratta a legnagyobb sikert a szerkesztőségben: négyféle kölni közül lehet választani, és a képre klikkelve az app parfümfújás hangját adja ki. De emellett vannak benne információk a húsvétról és a népszokásokról is, meg egy csomó locsolóvers (több, mint tavaly), öt kategóriában: hagyományos, vicces, rövid, hosszú és trágár. Ez például több kategóriába is illene: „meglocsolom önt, ha még valamit önt". További szép húsvétot és jó locsolást kívánunk, de vigyázzon, ne igyon túl sokat!