A mai poszt fotói Donald és Nancy Featherstone házasságát örökítik meg. Ők félúton vannak az ismeretlenség és a celebség között: névről nem szokás ismerni, de a férj tervezte az ikonikus rózsaszín flamingót 1957-ben, ami a kertitörpe mellett a világ, de legalábbis az USA legnépszerűbb kerti díszévé vált. Innen már sejteni lehet, hogy ez a család igazi giccsspecialista, de amit képösszeállításunk rejt, azt ön legmerészebb álmaiban sem gondolná.

Featherstone-ék 37 éve házasodtak össze, és Nancy, a feleség összetartozásukat azzal is kifejezésre juttatta, hogy egy szép színes anyagból varrt magának és urának egy pár összepasszoló öltözéket. Láttunk már ilyet, de Featherstone-ék keményebben nyomják. Egyrészt állítólag már 35 éve minden nap ugyanúgy vannak felöltözve, a feleség már 600 közös öltözéket készített el az évek során (kíváncsiak lennénk, hogy néz ki reggel, amikor eldöntik, hogy melyik legyen az aznapi szett). Másrészt a család olyan durván giccses kivitelben adja elő az egészet, hogy azt csak imádni lehet.

Imádják egyrészt a rózsaszín flamingókat, de a fotók tanúsága szerint minden mást is, ami Hawaii-jal kapcsolatos, de ha van valami ünnep, akkor meg annak megfelelően öltözködnek, a lényeg, hogy minél harsányabb, színesebb és giccsesebb legyen. Gyakran még kiskutyájuk sem menekül, és beleveszik harmadiknak a buliba. A fotóarchívum egy aranybánya, 30 kép van benne, de garantáljuk, hogy a végére sem fogja megunni. Kattintson!