Megfestette, majd megtalálta álmai férfiját

2013.05.17. 16:51

Nemrég mutatkozott be Amerikában egy olyan társkereső, ahol le kell rajzolnunk álmaink nőjét/férfiját, és szerencsés esetben lefestett párt találjuk meg az oldal segítségével. Az ötletet vehették volna a mai poszt főszereplőjétől is, a most 31 éves, brit Chloe Mayótól. A most már feleséggé lett hölgy festészettel foglalkozik ugyanis, és még szinglikorában, évekkel ezelőtt egy alkalommal úgy döntött, megfesti saját magát, amint hozzábújik álmai férfijához egy romantikus éjjelen. A képet aztán eltette, majd úgy döntött, hogy álmodozás helyett a tettek mezejére lép, és pár héttel később feliratkozott egy internetes társkeresőre.

A weben bizonyos Michael Goemannel ismerkedett meg, aki Mayónál egy évvel fiatalabb. Két hónapig beszélgettek-csetelgettek neten keresztül, mire a kapcsolat odáig komolyodott, hogy elhatározták, hogy találkoznak az életben is. A hölgynek a randevútól leesett az álla: kiderült ugyanis, hogy Goeman meglepően hasonlít arra az álomférfira, aki a festményen szerepel. Mayo első reakciója az volt, hogy eldugta a képet az ágy alá, amikor új szerelme először ellátogatott a lakására, mert attól tartott, hogy ha Goeman meglátja az olajfestményt, azt hiszi majd, hogy új csaja teljesen megőrült, hogy ilyen képeket készít róla.

Mayo egy hét elteltével azonban meggondolta magát, és megmutatta a festményt barátjának, aki a tagadhatatlan hasonlóság ellenére sem fogta menekülőre a dolgot, kitartott művészi vénával megáldott barátnője mellett. Sőt, nemcsak kitartott, másfél év után megkérte a kezét, és az esküvőre tavaly sor is került. Képösszeállításunk végén a lakodalomból is van egy pár kép, kattintson fent a fotóra!