Én is leírnám a szüzességem elvesztése sztoriját, annyira nem nagy durranás, de a csavar miatt inkább maradandó, és ez is az elfuseráltak közé tartozik” – így kezdődik az a levél, amivel Norbert álnevű olvasónk révén végre a férfiak is bekapcsolódnak valaki abba a sorozatunkba, amiben levélbeküldőink szüzességük elvesztésének történetét írják meg nekünk. A korábbi posztokban mesélő hölgyek mind egy-egy kellemetlen férfiba futottak bele, és ez ebben a történetben sincs másképp, csak itt természetesen az illető férfi a zavargó harmadik szerepét játssza. Ha önnek is van kedve mesélni, természetesen örömmel vesszük az ön levelét is, kérjük, írjon a Randiblog email-címére! És akkor most, ahogy Norbert fogalmazott: „akkor a l'ecsóba! :)

A történet még gimiben/koliban kezdődött, vagyis utána, maradtam még egy évet OKJ-n, és akkor ismerkedtem meg jobban az akkori párommal (már csak ex), előző éveken csak úgy beszélgettünk egyszer-kétszer. Egyik alkalommal szobatársaimmal lent cigiztünk a koli mellett, aztán megláttam őt... egyedül sétálgatott. Persze, utánamentem, beszélgettünk, aztán még többet és összejöttünk. Happiness, meg minden... Norbikának van barátnője, juppí...

Mivel ő akkor negyedikes volt, jött a szalagavatója, addig nem nagyon volt alkalmunk semmire. Én persze szűz voltam. Ő már nem! Nagyon nem, és ez zavart is, mert mesélt az exeiről és volt olyan, aki pár nap után meghúzta egy furgonban, nekem meg hónapokat kellett várnom... Sebaj, eljött a szalagavató és az én időm is. Részegség, vagányság, szoba üres volt a koliban, a többiek kimentek a városba ünnepelni. Gondoltuk, senki sem zavar meg minket, így elindult a móka, nagyon jó volt, már amennyire részegen lehet élvezni az első szexet. Kicsit nehéz elmenni úgy nekem, de sebaj... igaz, nem is sikerült, mert!

Mert kopogtatnak... nem reagáltunk, gondoltuk, majd elmegy az illető. Csak nem hagyja abba, rugdossa az ajtót... Okay, ez idegesítő, így gyors felöltözés, ajtónyitás... Egy haver, aki a csajához jött le, mert neki is a szalagavatója volt, akinek az átöltözés nagyon fontos volt, és ő sem volt már szomjas, szájalni kezdett, hogy miért nem nyitottunk ajtót. Én is szájaltam, hogy milyen dolog már ez, én sem zavarom meg, ha épp a nőjével szexel pl. a kocsijában. Agyvíz felforrt nála, pofonfa megráz, védtem arccal... Kicsit megszeppentem (értsd megsemmisültem), egy fél perc alatt lealázott a barátnőm előtt. Egy fasz volt a fiú és igazából lételeme volt a szarkavarás már a korábbi, gimis éveinkben is! Elég lassan öltözködött, aztán végül elhagyta a szobát.

Nem nagy kedvvel, de folytattuk, ami már nem volt olyan jó ezek után. A korábbi romantikának és közelségnek már nem sok nyoma volt. Egy darabig csináltuk (nem nagyon volt már kielégítő), aztán felöltöztünk mi is, és kimentünk a városba a többiekhez bulizni.