Hogy hogyan kell okosan szeretőt tartani a lebukás veszélye nélkül, reméljük, már mindenki kívülről fújja, hiszen megírtuk. Még a másik oldalnak is adtunk tippeket, vagyis a szeretőknek, hogy miként kell viselkedni egy ilyen helyzetben. Hozzátettük persze azt is, hogy hálátlan dolog házas emberrel kezdeni, senkit nem akarunk erre buzdítani, ahogyan a feleség/férj megcsalására sem. Mivel viszont naiv dolog lenne azt feltételeznünk, hogy olvasóink a posztok hatására jó útra térnek és nem lesz a világon több félrelépés, inkább újabb íratlan alapszabályokkal segítenénk a témában. Most azt szedtük össze, hogy a szeretőt tartóknak hogyan kellene viselkedniük a szeretőjükkel.

Ne várjon el hűséget

Az egyik alapvető és egyben a legviccesebb baklövés egy embertől, hogy elvárja, hogy a szeretője hűséges legyen hozzá. Teszi ezt úgy, hogy bevallottan vagy bevallatlanul, rendszeresen vagy rendszertelenül, de lefekszik otthon a párjával. Számára ez természetes, hiszen ez is a házastársi kövelezettségekkel jár, ám egy szeretőnek az a dolga, hogy várja őt - vélekednek a legtöbb ilyen helyzetben lévők.

"Szeretőm a legabszurdabb területjelölési viselkedésformát produkálta egy reggeli sms-sel, hogy azt írta, a puncim ki van sajátítva. Az övé. Vagy semmi. Nem alkuszik. Ne dugjak mással. Ennél már az is jobb, ha körbepisili a lakást, az kevésbé sokkol, mint a nyíltan követelt hűség egy nős, családos ember szájából. A férfiak néha nagyon hülyén tudnak viselkedni, amikor ott próbálnak falkavezért játszani, ahol nincs is falka" - írta a 32 éves Zita.

Ne beszéljen a párkapcsolatáról

A második leggyakoribb hiba, amit a szeretőt tartók elkövetnek, hogy a magánéleti gondjaikat a szeretőkre zúdítják. Azok talán egy ideig tűrnek, aztán teljesen érthető okokból elegük lesz a dologból. Ilyen helyzetben ugyanis senki nem kíváncsi arra, hogy milyen balhé volt otthon már megint, vagy épp ellenkezőleg: hogy alakulnak a dolgok a házastársak között.

A 36 éves Tamara erről így írt: "Robi felesége folyamatosan jelen volt a kapcsolatunkban, pedig az egész lényege az lett volna, hogy ki tudja zárni az asszonyt és jól érezze magát. Eleinte a panasz ment, aztán azzal jött, mennyire szereti a feleségét. Ha nem is volt köztünk különösebb érzelmi kötődés, fel tudtam magam húzni ezeken a kiselőadásokon. Beszélje meg ezeket a dolgokat a haverjával, ne velem, én csak egy jó kis dugást szerettem volna. Ami a legdurvább volt, hogy annyit se tudott elintézni, hogy az együttlétünk ideje alatt a felesége ne keresse telefonon. Ő meg persze minden egyes alkalommal felvette a mobilt, akkor is, ha épp félbe kellett emiatt szakítanunk a szexet."

Ne ígérgessen

Alapprobléma az is, hogy rendesen megy a beetetés, ha a szerető esetleg többet szeretne. Elkezdődik az ígérgetés, hogy emberünk természetesen majd elhagyja a feleségét/férjét, de most semmiképp, hiszen az asszony terhes/a pasit most rúgták ki a munkahelyéről, nem alkalmas az időzítés. Majd. Az igazság viszont az, amit már annyiszor említettünk: a legtöbbjüknek eszük ágában sincs válni, teljesen megfelel nekik a helyzet, hiszen egyszerre két nőt/férfit is megkaphatnak.

"Tudtam, hogy úgysem fogja elhagyni a feleségét, hiszen ott van a három gyerek is. Soha nem is kértem, hogy tegye meg, de ő valamiért úgy gondolta, hogy meg kell nyugtania ezzel az ígérettel. Többször is megemlítette, hogy majd egyszer együtt leszünk teljesen legálisan. Persze, nem lett belőle semmi, ma is együtt vannak, ma is szeretőt tart - csak már nem engem" - mesélte a 25 éves Mirjam.