Egy csomó példa van arra, hogy az előítéletekkel szemben mennyire jó lehet egy olyan kapcsolat is, ahol a nő jóval idősebb, mint a férfi. Ám az alapvetően ideális körülményeket sokszor maguk a nők cseszik el, akik annak ellenére képesek problémákat generálni, hogy a másik szereti őket. Összegyűjtöttük a legáltalánosabb hülyeségeket, amikkel ez a típus elő tud állni egy hasonló kapcsolatban. Ha van története, ne tartsa vissza magát, írjon nekünk a a Randiblog címére!

– Az egész kapcsolat alatt azon aggódik, hogy mikor cseréli le őt a pasi egy fiatalabb vagy fiatalosabb nőre. Ha nincsen közös gyerek, és a nőnek korából kifolyólag már nem is lehet, attól is parázik, mikor jut eszébe a párjának a családalapítás - egy arra alkalmas jelölttel. Félelmeit persze nem is titkolja, ebből kifolyólag folyamatosan féltékenykedik, mindemellett önigazolásként hangoztatja az ellenérveket a fiatalabb korosztállyal szemben: éretlenek, felelőtlenek, ostobák, tapasztalatlanok, stb.

– Próbál fiatalos maradni, de ennek sokszor az az eredménye, hogy nevetségessé teszi magát környezetében. Nem látja be, hogy már nem a tiniosztályról kell megvenni a pink balerinacipőket, és hogy ennyi idősen már a profik sem szoktak vonaglani a rúdnál egy szórakozóhelyen. Képtelen méltósággal megöregedni.

– Sürgeti a pasit mindenre, hiszen ő már úgy érzi, kifut az időből. Minél előbb össze akar költözni, tervezi az esküvőt és a gyereket, és bár tisztában van azzal, hogy a párja minderre ráérne, biztos abban, hogy szerelmük van olyan erős, hogy a pasi azonnal cselekedjen.

– Ragad, tapad, azt hiszi, ez az utolsó esélye, úgyhogy igyekszik megragadni az alkalmat. Úgy gondolja, ha ez a kapcsolat nem jön neki össze, akkor nem is lesz lehetősége másikra. Meg is tesz érte mindent, áldozatokat hoz, amiket aztán minden egyes alkalommal a másik orra alá dörgöl. Az is egyértelmű, hogy soha nem tenne ilyeneket, ha nem lenne idősebb, mint a férfi.

– Mindezek mellett ki is használja, hogy ő a rangidős a kapcsolatban. Gyakran kezeli úgy a pasit, mintha az csak egy éretlen kis kölyök lenne, ő hozza meg a döntéseket, a kapcsolatban inkább ő viseli a nadrágot.