Nyilván mindenkinek vannak félelmei, ha az első randi került szóba, de azért a floridai Shaun Paul Williams Gawkeren is megjelent sztorija még a legrosszabb forgatókönyvekben sem szokott szerepelni. A férfi egy Daytona Beach-i kisboltban ismerkedett meg egyszerűen Tree néven emlegetett kiszemeltjével pár héttel ezelőtt, és az ügy annyira jól haladt, hogy megtörtént a számcsere. Williams fel is hívta, Tree beleegyezett, minden adott volt egy mély románchoz.

A randevú akkor fordult igazán rosszra, amikor Tree megérkezett a férfihoz ugyanahhoz az üzlethez, hogy felvegye, de vitt magával két felnőtt férfit is a hátsó ülésen, akik közül az egyiket a bátyjaként mutatott be. A férfi nyilván rögtön rosszat sejtett, de a nő szertefoszlatta az aggodalmakat annyival, hogy csak haza kell őket vinni, aztán kezdődhet a randi.

Williams nem gyanakodott, de még igazán akkor sem, amikor egy legelő mellett megállt az autó az úton, hiszen azt mondták neki, hogy még egy barátot meg kell várni. A férfi kicsit kiszállt nyújtózni és sétálgatni, majd amikor visszaért az autóhoz, egy fémtárggyal kétszer iszoynatosan fejbeverték, majd a férfiak ráordítottak. „Add ide az összes pénzed és ruhád” – hanzgott a parancs.

Ez azzal még komolyabbnak tűnt, hogy egy fegyvert is a fejéhez tartottak. A férfi ezek után persze nem ellenkezett, a három támadó pedig el is hajtott a 200 dollárjával, a mobiltelefonjával, a jogosítványával, a nadrágjával, a cipőjével és a felsőjével. A kissé összezavarodott, meztelen Williamst éjszaka találták meg, az elkövetőket azóta is keresi a rendőrség. Ezek után mondanánk, hogy azonnal ki kell törölni a nő telefonszámát, de ugyebár már nincs is miből.