Itt az ideje egy olyan posztnak, amiben három lánykérős videót mutatunk egymás után. Az első majdnem a beégés kategóriába került bele, ugyanis a lánykérés kis híján meghiúsult, miután a romantikus terv csődöt mondott. A felvételen látható ausztrál férfi barátnője fodrászszalonjának megnyitójával szerette volna egybekötni az eseményt, méghozzá azzal a meglepetéssel, hogy amikor a hölgy belülről leszedi a kirakatról az újságpapírt, ott lesz lovagja a túloldalon, térdelve. Ott is volt, csak úgy látszik, annyira tükröződött az üveg, hogy a nő nem vette észre, hogy most éppen megkérik a kezét. Szerencsére aztán amikor kiment, végre feltűnt neki, hogy valaki várja…

Az alábbi, második videó azt bizonyítja, hogy vannak még Super Mario-rajongó hölgyek. Láttunk már számítógépes lánykérést, ez az eheti szerencsére a kellemesen nosztalgikusak közé tartozik. A pályán a levegőben lebegő érméket kell figyelni, feltételezzük, hogy az angol szöveg magyar fordítására nincs szükség.

A fesztiválokon nagy téma volt mindig is a szerelem-házasság, főleg a Szigeten, ahol ugye a kezdetektől fogva intézmény a házasságkötő sátor. Csakhogy az ott köttetett házasságok a fesztiválon kívül nem érvényesek, az alábbi viszont egy igazi lánykérés. A hétvégén volt a Glastonbury fesztivál, ez a brit férfi most volt tizenhetedszer. Másfél éve a neten keresztül ismert meg egy hölgyet, szerelmesek lettek, és idén már a nőt is magával vitte, aki viszont most volt először. A lánykérés remek hangulatban zajlott annak ellenére, hogy külsőségeiben meglehetősen igénytelenre sikerült: csak úgy letérdelt az úriember a gumicsizmák közé, és egy befőttesgumiból rögtönzött gyűrűt húzott szerelme ujjára. De az még így is igent mondott. Nagyon szerelmesek lehetnek.