Tény, hogy nincsenek könnyű helyzetben azok, akik kreatív randihelyszínre szeretnék elvinni kiszemelt áldozatukat, de ez még nem mentség arra, hogy a program közhelyes és béna legyen. Korábban megírtuk a legkézenfekvőbb uniszex randihelyeket, most pedig összeszedtük a legcikibbeket.

Mozi/színház

Amennyire klasszikus randihelyszín a mozi, annyira béna is, ha még csak az első pár randiról van szó. Ennél még a közös DVD-zés is jobb (pedig az is ciki), hiszen utóbbi esetben legalább lehet dumálni filmezés közben. Mozizás és színház esetében viszont nulla az esélye annak, hogy bármilyen új információt megtudjunk a másikról, és a helyzetet az se nagyon menti meg, ha utána beülünk valahová egy üdítőre. Az a két óra akkor is teljesen felesleges volt, ami a kapcsolatteremtést/kapcsolatépítést illeti. Halkan azért azt is megjegyeznénk, nem vall túl nagy kreativitásra sem, ha valaki ezt a randihelyszínt választja.

Múzeum

Hasonlóan a mozizáshoz, a múzeumok se nyújtanak túl sok lehetőséget arra, hogy jobban megismerjük a másikat. Persze, remek program azoknak, akik már összecsiszolódtak és nem a másikat akarják lenyűgözni, hanem művelődni szeretnének olyan helyen, ahol suttogni se nagyon illik. Ha viszont mindenképp ragaszkodunk a kiállításokhoz, van pár szabadtéri, illetve modernebb is az ország bármely részén, ahol nem intik csendre az embert.

Családi ebéd

Akár új, akár régebbi ismerősről van szó, érdemes felvenni a nyúlcipőt, ha a másik első vagy második randi alkalmával be akar mutatni minket a rokonságnak. Az ilyen típusúak vagy betegesen ragaszkodóak a kapcsolatban, vagy pedig egyetlen önálló gondolatuk és döntésük sincs, ezért akarják minél előbb megmutatni választottjukat a szülőknek - hogy ők mondjanak véleményt a románcról.

Izzasztó sportolás

Hiába tudjuk a randipartnerről, hogy sportmániás, egyáltalán nem biztos, hogy jó megoldás elhúzni magunkkal aerobic-vagy fociedzésre. Egyrészt itt is arról szól a dolog, hogy a nagy lihegések közepette nehéz egy értelmes mondatot is kinyögni, ráadásul tényleg ráérünk még a másik izzadtságszagát mélyen beszívni magunkba, vagy őt sokkolni ugyanezzel a dologgal. Ezen a területen viszont jó ötlet a korcsolyázás, görkorizás vagy a túra, ahol kevésbé lesz büdös az ember és még testi kontaktus is van.

Bárhol bármi, ami szexuális töltetű

A legbunkóbb viselkedési formát produkálja az, aki bármilyen szexuális töltetű első randit szervez, legyen az erotikus képkiállítás, pornómozi vagy sztriptízbár. Meredeknek hangzik, de van ilyenekre is példa bőven, amikor mondjuk az előző napi fesztelen csetelés után a pasi képtelen meghúzni a határt.

Hol volt az ön legbénább randija?

Az ön praxisában melyik volt a legbénább randihelyszín? Esetleg van valami, amit ezzel szemben kifejezetten ajánl? Várjuk a sztorikat és ötleteket a Randiblog email-címén!