Egy internetes fórumon a férfiak nyilatkozataiból kiderült, hogy alapvetően szinte mindent utálnak, amit csak a barátnőjük tesz, és inkább egy Fleshlight-féle maszturbátorral lennének kapcsolatban néha.

A Reddit egyik férfi felhasználója tünődött hangosan az interneten a minap: „Barátok a Redditen, mik azok a dolgok, amiket a barátnőd tesz/mond, és idegesítenek?" - tette fel a kérdést, a válaszok pedig egyszerre viccesek és tanulságosak is a nők számára. A kommentekből szemezgettünk, aztán 8+1 pontokba szedtük össze, mit utálnak a férfiak a csajukban:

1. Utálja, ha a csaja hülyeségeket beszél:

- "Ha meg tudnál változtatni rajtam valamit, mi lenne az?"

- Vagy ha mondjuk pont három perce megy még csak a film, egy új szereplő érkezik a képernyőre, mire megkérdi: "Ki ez???"

- "Mesélj valamit."  Szó szerint egy szót sem tudok szólni ezek után.

- Miután bókoltam neki: "Á, csak úgy mondod ezt."

2. Utálja, ha a csaja nem mondja el, mi bántja

- Csak felhúzta magát, és nem tudom, miért, sosem találom ki. Az isten szerelmére, mondják már el, mi történt".

- A passzív-agresszív baromság, amikor dühös vagy. És ha dühös vagy, és fogalmam sincs, miért, csak mondd el, baszki. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy jobb legyen, és ha én vagyok az oka dühödnek, bocsánatot kérek érte, és javítok a viselkedésemen.

3. Utálja, ha túl passzív a csaja

- "Azt nézel, amit szeretnél. Ott eszünk, ahol akarod."

4. Utálja, ha a csaja nem támogatja a tehetségét

- Néha kigúnyolja a velociraptor alakításomat, ami tényleg elszomorít, mert én jó Velociraptor vagyok.

5. Utálja, ha a csaja nem időben vagy rendesen csinál dolgokat

- Nem hajlandó indexelni, amikor sávot vált, és nem is használja a visszapillantót. Én meg mindig teljes riadókészültségben vagyok, ha én vezetek, és állandóan rászólok, hogy használja az indexet.

- A feleségem soha nem készül el sehova időben. Engem meg megőrjít, hogy tudja, hogy aggódom amiatt, hogy elkésünk.

6. Utálja, ha lusta a csaja

- Leülök a kanapéra, felrakom a lábam, kényelmesen elhelyezkedem. Erre ő bejön, leül mellém, és megkérdi, hogy ide tudom-e hozni neki az x-et? Az x bármi lehet, amit a kanapéig simán elhozhatott volna ő is magával.

- Én: Megyek, csinálok egy szendvicset, kérsz te is egyet? Barátnőm: Nem, nem vagyok éhes. Visszajövök a szendvicsemmel. Barátnőm: Kaphatok egy kicsit belőle?

7. Utálja, ha a csaja azt hiszi, annyira ismeri már

- Egyszer otthagytam az ágy végénél a cipőmet. "Kérlek, ne hagyd ott". Oké, nem probléma. Nem hagytam ott többé a cipőmet. Mégis, amikor egy csapat barátja volt nálunk, én hirtelen "mindig" az ágy végén hagyom a cipőmet szerinte. Pedig ez csak egyszer történt meg.

8. Utálja a csaja furcsa szokásait

- Néha, amikor szexeltünk, utána elkezdi énekelni a kedvenc dalát. Ez aranyos és szórakoztató. De néha eléggé komoly a dolog, és nem tudom, hogy reagáljak rá. Miután az apja meghalt, csak a "My Father's Eyes"-t énekelte Eric Claptontől. És főleg a refrént.

- A zuhany oldalába gyűjti a hajszálait, és otthagyja. Megértem, hogy meg akartad akadályozni, hogy a lefolyóba menjen, de a fenébe is, takarítsd ki, mikor végeztél.

8+1. Utálja önmagát is néha, mert tudja, hogy bunkó, és hogy az emberek néha idegesítik a másikat, függetlenül attól, hogy kapcsolatban vannak.

- És már három különböző elképzelést begépeltem, aztán töröltem is, mert rájöttem, hogy valószínűleg én is csak egy seggfej vagyok.

Kommentelés helyett

Hozzászólni lehet, de csak emailben! Milyen tipikus idegesítő dolgai vannak még a csajoknak? És a férfiaknak? Ha tudná folytatni a listát, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!