Őrület, hogy a britek mennyire szeretik az ilyen sztorikat – nemrég volt egy nem túl szimpatikus hölgy, aki kissé tenyérbemászóan ecsetelte, hogyan falja a fiatal, tapasztalatlan fiúcskákat. Ez a mai, a Best című angol magazinból való történet ennek egy jóval vállalhatóbb verziója, itt ugyanis egy olyan kapcsolatról van szó idősebb nő és fiatalabb férfi között, ami simán működhet is, sőt, úgy néz ki, évek óta jól működik. Pedig nem kevés a korkülönbség: 24 év.

A főszereplő bizonyos Dianne Hodgson, aki most 58 éves. 1984-ben kötött házasságából két lánya született, őket Bekinek és Sarah-nak hívják, 28 és 25 évesek. Beki már szintén anya, így Dianne már két unokával is büszkélkedhet, a kisfiúk most 9 és 7 évesek. A nagymamát két probléma gyötörte azonban: egyrészt válságban volt a házassága, másrészt ízületi gyulladásoktól szenvedett. Egy meglepő fordulattal azonban a két gond egyszerre oldódott meg. Dianne a betegséggel kapcsolatban egy internetes fórumhoz csatlakozott, ahol megismerkedett egy férfival, aki szintén ilyen gyulladásoktól szenved. És ilyen a szerelem: szerelmesek lettek ők ketten a neten, erre Dianne elvált, és alig két év múlva, 2007-ben hozzáment új szerelméhez.

Ez az új szerelem volt Gavin Hodgson, aki most 34 éves, azaz kettőjük között a korkülönbség 24 év a hölgy javára. Dianne ezt nyilatkozta a magazinnak: „a lányaim azt mondták, igazam van, hogy elválok, de sokkolta őket, amikor rájöttek, hogy találkoztam valaki mással – méghozzá egy ilyen fiatal férfival. Azt mondták, hogy megőrültem, és hónapokig nem voltak hajlandóak Gavvel találkozni. Idegenek is sokszor beszólnak – azt találgatják, hogy egy fiatalember mit láthat egy „ilyen nőben, mint én”. Egyszer orvosnál voltunk, és a doktor azt mondta Gavnek, milyen rendes, hogy elhozta az anyját is. Csak nevetünk az ilyeneken. Az a fontos, hogy szeretjük egymást.”