Bár a férfiak mindig lelkesebbek, ha a nők alázásáról van szó, azért a másik fél, azaz a nők is tudnak olyan dolgokat mondani, amik baromira idegesítik őket a párkapcsolatukban. Olvasóink segítségével össze is gyűjtöttük, kit mi idegesít a férjében/barátjában, de ha lenne még valami, amit ön kifejezetten után a pasijában, írja meg nekünk a Randiblog email-címére!

Fingik, böfög

- "Igyekszem támogatni a "tehetsége" kibontakozásában. Bár a "nézd mekkora köldökszöszt gyűjtöttem" vagy az "ilyen büdit még sose fingottam" nem hiszem, hogy nagy tehetség lenne."

- "Szerinte a jó kapcsolat egyik mérföldköve, hogy a párok fingjanak egymás előtt . Úgyhogy ő már az első együttalváskor bebizonyította, mennyire szeret engem. Onnantól kezdve meg folyamatosan nyúz, mikor fogok már én is egy nagyot ereszteni, hogy bebizonyítsam szerelmemet."

- "Nézzük a tévét, esszük a pattogatott kukoricát, épp egy romantikus rész megy, amikor elfingja magát, aztán azon röhög tíz percen keresztül, milyen volt a hangja és mennyire büdös."

- "Állandóan figó- és böfögőversenyt akar rendezni, szerinte ez vicces időtöltés."

Haverok közt átmegy idiótába

- "Nem szeretek vele lenni, amikor a haverjai is ott vannak, szinte kicserélődik. Mindenen nyihog, hülye poénokat nyomat, harminchat éves létére mintha egy tizenhárom éves idióta kölyök lenne, úgy viselkedik. Kiábrándító."

- "Ha a gyerekkori barátaival van, átmegy hülyébe, olyankor engem is szekál folyamatosan."

Döntésképtelen

- "Pl. mit főzzek ma? Válasz: nekem mindegy, vagy a nem tudom is elő szokott fordulni. Utána a komment a következő: Ezt főzted??? Egy ....-t (itt jöhet BÁRMILYEN étel, amit éppen NEM főztem) szívesebben ettem volna."

- "Milyen filmet nézzünk? - Nekem mindegy. - Kimozduljunk este? - Felőlem..."

- "Egy cipővásárlásnál is mögötte kell állni és rámutatni, melyiket vegye meg, küldönben vagy órákig képes toporogni cipők felett tanácstalanul, vagy inkább hagyja az egészet a francba."

Mindenhonnan elkésik

- "Szinte képtelen betartani bármiféle határidőt, mindig mindenhonnan elkésik, és - ha együtt megyünk valahova - akkor miatta én is."

Lusta, rendetlen

- "A lustaságról oldalakat tudnék írni. Csak néhány példa: koszos zokni a szoba közepén, vagy esetleg (ritkább esetekben) a szennyestartó MELLETT. Rejtély, hogy miért nem lehet BELEdobni... A tányért képtelen elvinni a mosogatóig, mindig mindent nekem kell odavinni, mert ő éppen most ült le."

Hisztis

- "Aki a női hisztit elviselhetetlennek tartja, az szorozza meg ezt a dolgot tízzel és megkapja a férfi hisztit: morog, csapkod, rángatózik és képes olyan hangokat hallatni, mint egy fürdőskurva."

- "Ugyanúgy viselkedik olyankor, mint egy nő, csak pasiban. De még a mozgása is nőies olyankor, amikor elkezd rángatózni a nagy hisztiben, hogy ő most nem akar kocsit mosni."

Hülye szokásai vannak

- „Valóban mindenkinek megvannak a furcsa szokásai. Az én pasimnak az, hogy képes 2 és fél (!) óráig áztatni magát a kádban, közben zenét hallgatni és énekelni. Természetesen a személyzet (én) álljak készenlétben, ha éppen megszomjazik, vagy egyéb kényelmetlenség adódik...”

- "Az egy dolog, hogy fürdés után meztelenül rohangál a lakásban, de ugrál a tükör előtt és közben azon röhög, hogyan csapódik a farka fel és le."

- "Képes egész nap a számítógép előtt ülni és lövöldözős játékkal szórakozni."