Van egy a mondás, hogy egyedül a töltött káposzta az, ami felmelegítve ugyanolyan jó, mint előtte, sőt, esetleg még jobb is. A párkapcsolatokra vonatkoztatva ezzel azt szokás mondani, hogy akik egyszer már szakítottak, ne próbálkozzanak újra, mert hiába próbálják felmelegíteni kapcsolatukat, másodjára már nem lesz az igazi. Ennek ellenére a celebek között is vannak olyan, akik többször is összeházasodtak egymással pár év elteltével, de ők sehol sincsenek ahhoz a brit párhoz, akit a mai posztunkban mutatunk be. Ők ugyanis válásuk után 48 évvel házasodtak most össze másodszor, ezúttal mindketten özvegy nyugdíjasként.

Ollie Ingram és Wills Holmes 76, illetve 79 évesek. Fotóösszeállításunk első, 1955-ben tartott esküvőjük képeivel kezdődik. Azt mondják, nem volt nagy násznép, mert nem engedhették meg maguknak, hogy százfős lagzit rendezzenek – a templomi esküvő után a pubba mentek ünnepelni, ahol gramofonról szólt a zene. Házasságuk 10 évig tartott, ez idő alatt két gyerekük született, de azt mondják, túl fiatalok voltak még mindketten első házasságkötésükkor, ezért nem bírták tovább együtt. 14, illetve 17 évesek voltak, amikor megismerkedtek, és 4 évvel később már össze is házasodtak. Válásukkor a feleség még a 30-at sem töltötte be.

Ollie, a feleség nem sokkal később újra házasodott, és második férjével három évvel ezelőttig élt együtt boldogan, amíg a férj meg nem halt. Ettől a második férjtől Ollie-nak négy gyermeke született. Ez idő alatt a férj, Wills szintén újraházasodott, majd megint elvált, majd pedig egy harmadik felesége is lett, aki nemrég szintén meghalt, így Wills is megözvegyült. Az egykori férjt lánya hozta össze első feleségével tavaly karácsonykor, és ekkor kezdődött az a bizonyos felmelegítés. Nem sokkal később Wills ugyanazzal a gyűrűvel kérte meg Ollie kezét, amivel 58 évvel ezelőtt, az exfeleség pedig megint igent mondott. Másodszorra már nagyobb bulit rendeztek, de természetesen ezúttal csak polgári esküvő volt.