A fenti brit hölgyet Sarah Penhalingonnak hívják. 33 éves és tavaly ment hozzá egy hat évvel fiatalabb férfihoz, Philip Stowhoz. Helyzete mégsem irigylésre méltó: férje már mással van párkapcsolatban, édesapja börtönbe került, ő maga meg túladagolás miatt kórházban is volt. Hát reméljük, azzal, hogy bizarr történetét kiteregette a nemzetközi sajtónak, keres annyi pénzt, hogy abból kicsit talpra tud állni, bár kérdés, hogy ezek után ki fogja őt elvenni merni. Apukája kicsit erőszakos ugyanis, és nagyon félti az ő kislányát.

Persze ennek a bizonyos apának volt bőven oka bepöccenni (Stephen Thatchernek hívják egyébként, nem derül ki, lányának miért más a vezetékneve), de kezdjük ott, hogy Penhaligon és Stow tavaly szeptemberben házasodtak össze – ekkor már négy éve jártak. Biztos nagy volt a boldogság, az örömapa is beleadott egy majdnem négymillió forintnak megfelelő összeget az ünnepbe.

De valamiért a nászutat halasztani kellett, az ifjú pár csak januárban ment el Mexikóba. Ezt valószínűleg minden idők legkatasztrofálisabb nászútjai között kell elkönyvelnünk, Stow ugyanis a mézeshetek kellős közepén közölte feleségével, hogy már van egy másik nője, és amikor visszatértek Angliába, azonnal össze is költözött a szeretőjével egy hotelben. Nem nagy meglepetés, hogy a fiatalasszony nem igazán tudta feldolgozni a helyzetet, valamiből túl sokat vett be, és kórházban végezte. Na ez volt, amit a hölgy édesapja már nem tudott tétlenül nézni. És nyilván az esküvőbe ölt kisebb vagyont is nagyon bánta már.

Az 51 éves após egyik este beült valahova iszogatni valakivel, és miután felöntöttek a garatra, úgy döntöttek, felkeresik a hotelt, ahol Thatcher veje és a szerető együtt lakott. Odamentek, a tulaj tiltakozása ellenére felmentek Stow szobájába, majd leráncigálták a szálló halljába, ahol mind a ketten jól megverték, bosszút állva a feleség helyett. A fiatalember eközben mindössze egy szál shortot viselt, és apósa nemhogy az arcát és a testét véresre verte, még a fogazatában is kárt tett. Végülis Stownak sikerült elmenekülnie.

A 27 éves fiatalember másnap kapott egy SMS-t apósától, aki ekkorra már átment bosszúállóból bűnbánóba: „tönkretetted a családunkat, de ez nem mentség arra, ami történt – bocsánatot kérek”. Ettől még persze bírósági ügy lett a dologból, és Thatchert a héten 12 hónap börtönre ítélték azért, hogy ismeretlen bűntársa segítségével megverte saját vejét, sőt, további kb. 900 000 forintnak megfelelő összeget kell fizetnie Stownak kárpótlásul.