Újabb fejezet minden idők legkínosabb randevúi közt. Ilonka névre hallgató olvasónk megosztotta velünk a tökéletes katasztrófahelyzetet, amit mindössze az okozott, hogy pisilni szeretett volna. Fröcskölő vécék, zuhanó ajtó, a végén nagyszerű csattanóval. Ön tud jobbat? Folyamatosan várjuk olvasóink történeteit a Randiblog email-címén!

„Klasszikus értelemben véve egyszer randiztam életemben, katasztrófa volt. Muszáj elmesélnem, általában akkor jön elő ez a sztori, amikor valaki panaszkodik, hogy milyen rosszul sikerült randin van túl. Na ez a rosszul sikerült.

Egy helyes srác elkérte számom, miután iszogatás közben párszor összenézünk. Cuki volt, úgyhogy megadtam. Felhívott pár nap múlva, menjünk el egy teázóba. Ez már csak azért is meglepő, mert a számcsere egy borzasztó putlák punk kocsmában történt meg. Gondoltam, azért adok egy esélyt neki.

A teázóban úgy fél óra szarakodás után rájöttünk, ez nem a mi helyünk, menjünk el innen valahova, és igyunk egy sört. Elsétálunk, asztalhoz leültünk, rendeltünk, beszélgettünk. Úgy öt perc múlva el kell mennem pisilni, ahol elkezdődtek az igazi bajok: az ajtó ráesett a fejemre, miután kiszakadt a falból. Gyorsan a falnak támasztottam, és szóltam a srácnak, hogy menjünk inkább máshova.

Beugrottunk egy éjjelnappaliba, ahol is kiderült, hogy egy régi kedvenc pultosom dolgozik, így megengedi, hogy használjam a bolt WC-jét. Ahogy megnyitottam a csapot, a mosdókagyló kiszakadt a falból, hogy a víz mindenhova spricceljen mindenfelé. Mivel kissé furán néztek, gyorsan távozunk innen is.

Ekkor döntöttem úgy, hogy inkább máskor próbálom meg ezt a randevú dolgot, és elköszöntem. Otthon még azért kiszakítottam a kilincset az ajtóból, így fel kellett feszíteni másnap. A második randin kiderült, hogy a srác drogdíler."