Jókat feszengtünk, miután megtaláltuk a fenti klipet a Buzzfeeden és végignéztük. Van az egészben valami borzasztóan erőltetett, a szokásos flashmobos eljegyzés táncos résztvevői nem igazán tudják együtt nyomni a koreográfiát, és hát ugye az ötlet sem számít különösebben eredetinek attól még, hogy most egy barkácsboltban van a meglepetéstánc. Egy Salt Lake Cityben élő pár eljegyzése ez egyébként, de az ő esetükre nem lehet a lánykérés szót alkalmazni, mivel két férfiról van szó.

A dolog akkor megy át kínosból lefegyverzően meghatóvá egy-egy pillanatra, amikor szintén kicsit feszengve ugyan, de besétálnak a rokonok és a szülők. És ők foglalnak helyet az első sorban a térdre ereszkedésnél, a gyűrű felhúzásánál és a csóknál is. Hát ilyen az, amikor egy családban mindenki az lehet, aki szeretne lenni, a többiek kiállnak mellette, és még egy ilyen iszonyú kínos helyzetben is támogatják. De van még két lánykérős videónk, nézze meg őket alább!

A második klip sokkal intimebben indul, hiszen a fiú (az idegességtől kicsit megizzadva) odavezeti leendő menyasszonyát a kedvenc helyükre San Diegóban, és elkezd neki gitározni. A dalt a srác saját maga írta és az is kiderül belőle, hogy egy vallásos párról van szó („ehhez az akkordhoz három húr kell: te, én és az Úr”). A lány persze végigzokogja az egészet, és az egész jelenet egyszerre lesz még kínosabb és még meghatóbb, amikor kiderül, hogy a dalnak még nincs vége, ráadásul ez is egy flashmobos lánykérés: ütemre csettintgetve bevonul kb. száz ember, és együtt éneklik tovább a számot. Vicces a végén, ahogy egy kisfiú az üdvrivalgáskor befogja a fülét.

A harmadik eljegyzést pedig Ellen Degeneres műsorának két dolgozója tartotta. Aaron egy helyszínen dolgozó producere a show-nak, és ő kérte a műsorvezetőnő segítségét. Aaron a felvétel kezdetén Chicagóban van, és onnan jelentkezik be műholdas kapcsolás segítségével (legalábbis ezt hihetik a nézők), a kapcsolat azonban megszakad. Az emiatt beálló szünetben Ellen öltöztető asszisztensének segítségét kéri, aki gyorsan oda is szalad, miközben a műsorvezetőnő továbbra is Aaront szólítgatja. Van ám meglepetés, amikor a srác egyszercsak élőben is megjelenik...