Szexszel kapcsolatos lesz az írásom, mégpedig egy olyan dologgal, ami a baráti körömben elég sok problémát okoz” – figyelmeztet jó előre levele bevezetőjében az alábbi sorok beküldője, aki külön kérte, hogy válasszunk neki álnevet, amire persze nem volt szükség, hiszen úgyis mindenkinek választunk kérés nélkül is. Szóval Hunor a merevedési zavarokról ír, még ha nem is használja pont ezt a – kétségkívül kicsit otrombán hangzó – kifejezést. Hogyan reagálnak a nők? És hogyan kéne? Ez mind kiderül az alábbi olvasói levélből, de természetesen biztosan lesz, aki hozzátenne azért még valamit, akinek van véleménye, aki valamit másképp gondol, vagy aki szívesen elmesélné saját tapasztalatait (persze álnévvel). Őket kérjük, írjanak nekünk bátran, a Randiblog email-címén várjuk a további leveleket!

A baráti körömben általában olyan nőkre megyünk, mert már nem vagyunk annyira fiatalok (32+), akik nem ugranak elsőre ágyba. Mert azért ez mégiscsak mérce, legalábbis nálunk.

Szóval ebből adódik, hogy ha megismerek valakit, akkor mivel nem azonnal kapom meg, várom az első alkalmat. Ami jön is, én azt vallom, annál jobb, minél később, de akkorra már jön valamiféle teljesítéskényszer is. Ha pedig valakinek volt már rossz tapasztalata, akkor az is az agyba tolul ilyenkor. Na és akkor jön a „működj”!!! És nem működik.

Nemrég volt velem ugyanez, bomba testű nő, tényleg szebbet, feszesebbet, hívogatóbbat nem is tudnék elképzelni, de egyszerűen elkezdtem egy kicsit, nyögött kettőt és lelohadt minden. Pedig érzésre is tökéletes volt, számomra például fontos, hogy jó szűk legyen, ne lehessen úgymond harangozni benne. De azt hiszem, ez többünkkel előfordult már, hogy mikor ott az alkalom, hirtelen csődöt mond a dolog.

Na de ahogy a nők kezelik, az tényleg kritikán aluli! Azt hittem eddig, hogy de jól választok és milyen értelmes, na de hogy ott helyben kb. megaláz azzal, hogy megkérdezi, hogy ennyi volt? Na ennél megalázóbbat. És simán megkérdezik egyes nők, hogy akkor most hogy legyen, nyúljon magához? Hát nyúlj anyám, ha ennyi telik ki tőled! Semmi szeretgető hozzámbújás, simogatás és utána egyszerűen felszívódik, nincs benne semmi szeretet, ami előtte megvolt. Még csak meg sem hallgat, hogy mi volt a gond esetleg, nem hogy magától érdeklődjön felőle vagy esetleg támogasson a megoldásban.

Egyébként meg azt tudnám mondani az összes hasonló cipőben járó férfitársamnak, hogy az ilyen menjen is, de jó messzire a francba. Ilyesmiktől hogy várhatja az ember például azt, hogy megértő legyen, amikor családunk lesz, vagy legyen türelme majd a gyerekemhez? Csak azért írtam már, mert ez most  állandó gond a társaságomban, pedig nem is éretlen csajokkal vagyunk együtt, vagyis azt gondoljuk, hogy 27 éves lányoknak például már lehet annyi esze, hogy tudnak kezelni egy ilyen helyzetet. Kérdem én, akkor mi volt az érdeklődés mögött, ha ennyit nem bír el egy kialakuló kapcsolat. Az akkor nem volt őszinte, az biztos.

Igen, fel vagyok háborodva. Nem kizárt, hogy nem lesz ilyen az életemben, de még egy felsülést és utána az undorító reakciókat nem kívánom magamnak. És másnak sem, mert ebből nehéz építkezni utána. Már félek is tőlük. Mert tudom, hogy lesz, bár nincs semmi egészségügyi bajom, egyszerűen csak türelem kellene egy olyan férfihez, aki felsül az első alkalommal. És lehet, hogy másodszorra is. Lehet, hogy vannak olyan szerencsések, akikkel foglalkozik a nő, miután az első alkalom  nem volt eget rengető? Mert mi a többiekkel folyamatosan ilyen paraszt módon kezelő nőkbe futunk bele. Az biztos, hogy olyan nővel fogok csak foglalkozni hosszú távon, akivel érdemes is, aki ha ilyen történik, továbbra is szeretni fog, és ezt ki is mutatja még ott az ágyban, de később is gondoskodik és figyel rám, hogy minél előbb legyen megoldás. Csajok, visszafelé nektek sem esne jól hasonló, azt azért nem ártana észben tartani.