Egészen egyéni módja az internetes társkeresésnek, amikor valaki ahelyett, hogy egy már meglévő társkeresőhöz csatlakozna (van belőlük éppen elég), inkább saját honlapot indít, ami nem tartalmaz mást, csak az ő egyéni profilját, valamint azt, hogy milyen partnert keres magának. Hát pontosan ezt tette egy 39 éves texasi férfi, Romeo Rose a Szerelem hullámhosszán című filmre utalva Sleepless In Austin címmel. De önmagában a website léte még nem lenne annyira érdekes, hogy Huffington Posttól kezdve egy rakás híroldal említésre méltónak találja. De pénz is van a dologban, meg egy kis rasszizmus, így már rögtön hírértékű dolog.

Ez az Austinban élő, esküvői fotósként dolgozó férfi, aki mellesleg rengeteg képet töltött fel magáról az oldalra, ugyanis 1500 dollárt ajánl annak, aki segít neki barátnőt találni. Ez valamivel több, mint háromszázezer forintnak felel meg. És ha már az illető ilyen szép summát ígér a potenciális kerítőnek, nyilván lehet néhány feltétele is. Egyrészt a hölgy legyen fiatalabb mint ő, legfeljebb egy picit idősebb: 21-41 év közötti korhatárt jelölt meg. Legyen vékony vagy kisportolt, de 60 kilónál ne legyen nehezebb. Ne legyen ribanc se: olyanért, aki már kipróbálta a szexet hármasban, vagy aki már „nagy számú” partnert tudhat maga mögött, az szóba se jön. Legyen állása és hosszú haja, de ne legyen se szemüveges, se tetovált és ne akarjon gyereket, mert a gyerekszülés tönkreteszi a női testet. Aki jobban meg szeretne ismerkedni ezzel a Rómeóval, annak ajánljuk figyelmébe a következő videót.

És ez a férfi kimondta azt is, hogy nem akar „Fekete csajt”, akkor se, ha úgy néz ki, mint Halle Berry. Az a vicces, hogy a Fekete szót nagy betűvel írja, aminek nyilván azt a benyomást kéne keltenie, mintha ő tisztelné az afrikai származásúakat, de aztán következett egy igazán szomorú indoklás: „nem hiszek abban, hogy a Fehérek és Feketék rasszát szexuálisan keverni kéne, hogy közös gyerekeik legyenek. Fehérek és Latinok között szerintem oké. De Feketékkel nem. SOHA, DE SOHA, DE SOHA nem járnék olyan nővel, akiről tudom, hogy VALAHA is szexuálisan aktív volt egy Fekete férfival.” Ezen a részen, nyilván az általános felhördülésre tekintettel, már finomított valamennyit, de persze az eredeti szöveget rengeteg oldal megörökítette jövő generációk okulására. Hát reméljük, hogy talál párt valaki ennek a szegény férfinak, és innentől kezdve kevésbé lesz frusztrált.