Idénről két korábbi vírusvideó is eszünkbe jutott a fenti láttán. Az egyiken egy srác azzal ment oda idegenekhez, hogy lécci szexeljenek vele. Persze nulla csaj mondott igent, volt, aki le is pofozta, viszont amikor egy csaj csinálta meg ugyanezt, a férfiak teljesen máshogy reagáltak a kezdeményezésre. A másikon két nyugati férfi szexuálisan zaklat egy koreai nőt, és a felvétel enyhén szólva felkavaró, de később azt mondták a névtelen készítők, hogy az egész poén volt, és a nő, aki persze azóta se került elő, beleegyezett. Hát a fenti videón látható nők szemlátomást nem egyeztek bele semmibe, csak (reméljük) abba, utólag, hogy a róluk készült videót felhasználja ez a norvég srác, aki a rókás szám után tovább öregbíti a mindig fergeteges skandináv humor hírnevét.

A poén ezúttal az, hogy ez a bizonyos Freddie Fairhair tök meztelenre vetkőzve megy oda lányokhoz, mintha csajozna – elkéri a telefonszámukat. És a dolog kicsit túl is lép a szimpla nudizmuson, mert a fiatalembernek többször erekciója is van, és erre fel is hívja a becserkészni próbált lányok figyelmét. El kell ismerni, hogy nincs benne semmi fenyegető (nem úgy, mint pl. a júniusi metrós akrobata-szatír rohamában), és jól tudjuk, hogy a skandináv országokban a meztelenség sokkal kevésbé számít botránynak, mint mondjuk itthon, vagy főleg az USA-ban, ahol valószínűleg már rég börtönben ülne a fiatalember szexuális zaklatásért.

Ön szerint?

De azért kultúrától függetlenül elég nehéz lehet az adott szituációban rájönni/elhinni, hogy ez most tényleg csak egy vicc, és nem egy potenciálisan veszélyes őrülttel van az embernek dolga. Plusz elég nehéz poénra venni, ha egy meztelen, álló farkú idegen odajön az emberhez és megöleli. Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is, ön szerint ennyi még belefér, vagy ezt azért már nem tartja viccesnek?