Volt már szó azokról a nőkről, akik már akkor elkezdik tervezgetni az esküvőjüket, amikor még meg se kérték a kezüket, sőt, sokan már szingli korukban előre kitalálnak mindent arra az esetre, ha sikerül fogni egy férfit. Az amerikai Amanda Roman nagyjából öt éve volt kapcsolatban barátjával, Ryan Leakkel, és eljegyzés ugyan még nem volt, de Roman már gyűjtögette „Álmaim esküvője” címszó alatt a Pinterest nevű képmegosztó oldalon a fotókat arról, hogy milyen legyen majd egyszer a lagzija. Egyszer elejtett arról is egy megjegyzést, hogy mennyire szuper, ha az eljegyzés és az esküvő egy napon van. Leak csendben figyelt, majd azzal bizonyította, hogy tökéletes férj lesz belőle, hogy vette az adást: egyszer csak megkérte barátnője kezét, és még aznap elvette, ráadásul a meglepetéslagzira mindent úgy szervezett meg, ahogy azt a menyasszony Pinterest-oldalán látta. Na ezt pipálja le, aki tudja.

Van egy tippünk mellesleg, hogy a menyasszony melyik világhírű vírusvideóból vehette azt az ötletet, hogy egy napon legyen az eljegyzés és az esküvő – mindenesetre miután ezt a kis megjegyzést elejtette, a vőlegény egy egész évig szervezkedett, titokban bele-belekukkantva szereleme Pinterest-fiókjába. Amint az a képgalériában elég jól látható, a ruhából, fátyolból, csokorból, fülbevalóból, mindenből sikerült olyat szerezni, mint amit a menyasszony előre kinézett magának.

A vőlegény később azt nyilatkozta, hogy „Amanda gyakorlatilag tudtán kívül megtervezte magának ezt az álomesküvőt”, és valóban, a Pinterestre feltett 220 fotó alapján nem sok mozgástere maradt a vőlegénynek. „Mindig is tudtam, hogy extravagáns esküvőt szeretnék, de azért nem gondoltam volna, hogy ennyire drasztikus lesz” – teszi hozzá Leak, aki azt mondja, egy éven keresztül titokban telefonálgatott és szervezkedett és 100 embert hívott meg a meglepetésesküvőre, amit pontosan megismerkedésük ötödik évfordulóján tartottak.

A pár egyébként Dallasban él, de Leak úgy döntött, az esküvő Miamiben lesz, hogy a rokonok könnyebben oda tudjanak utazni. A menyasszony számára az volt a fedősztori, hogy barátoknak segítenek költözni, ezért mennek azon a bizonyos hétvégén Floridába. Leak a hotelből azonban nem költöztetni vitte menyasszonyát, hanem a lakodalom helyszínére, ahol térdre ereszkedett, és megkérte kedvese kezét. Ő igent mondott, erre a pár továbbment egy következő terembe, ahol ott állt a száz rokon, TODAY, azaz MA feliratot tartva a kezében – Roman ekkor tudta meg, hogy az esküvő is aznap lesz.

Azonnal el is mentek az anyakönyvvezetőhöz, aztán szétváltak, hogy a polgári esküvő után külön-külön készüljenek fel a lakodalomra. A menyasszony fodrásza és sminkese is eljött Dallasból, hogy Roman pontosan azt kapja, amit szeretne. A lakodalom után Olaszországba mentek nászútra, és ha még ez sem elég: kikötötték a vendégeknek, hogy tárgyak helyett azt szeretnék nászajándékba, hogy mindenki fizessen be valamennyit az A21 nevű jótékonysági szervezetnek, amely az emberkereskedelem ellen küzd. Alább meg lehet nézni az ABC News tudósítását az esküvőről.