Ugye ha az ember az interneten szeretne venni valamit, akkor megnézni mondjuk az Amazont meg az Ebayt. Ha valami egyedit és érdekeset szeretne venni, akkor viszont az Etsyt nézi meg, tudják, ez az a site, ahol az emberek saját maguk által készített tárgyakat árulnak, és tényleg minden van, celebes műtárgyaktól a kötött ruháig. Az Etsyt böngészők az utóbbi időben egy érdekes és vicces trendre lettek figyelmesek: hogy mennyi szomorkás férfi látható az otthon készült termékfotókon. Ez a mikroblog például csak ilyen fotókat tartalmaz.

Leellenőriztük mi is, hogy tényleg ennyire el vannak-e a szontyolodva az Etsyn amatőrmodellkedő férfiak, és megerősíthetjük, hogy a hír igaz. Ennek örömére összeszedtük a saját kedvenc fotóinkat az oldalról, ezek láthatók a képösszeállításban. Mindegyikük mintha egy kis sztorit is elmesélne arról, ahogy a barátnő megköti a férfisálat/sapkát, elkészíti a kiegészítőt, aztán megkéri a barátját, hogy ugyan vegye már fel egy fotó kedvéért.

A srác természetesen nem hajlandó modellkedni („milyen ciki ez már” – ilyen mondatok jutnak az ember eszébe a képek láttán), de a vita minden esetben női győzelemmel zárul, hiszen a képeken ott vannak a durcás, de végülis csak segítő férfiak, akik azonban még mosolyogni sem hajlandóak, nehogy valaki abba a tévedésbe essen velük kapcsolatban, hogy a modellkedésnek akár csak egy pillanatát is élvezték. De persze végülis értékelni kell, hogy azért csak megerőltették magukat, és segítettek barátnőjüknek, szóval ez a kis áldozathozatal felfogható a szerelem bizonyítékának is. Szóval pont a képen morcosnak tűnnek ugyan ezen a férfiak, de a szívük mélyén azért alapvetően biztos nagyon szerelmesek!