Egy különleges pár és egy különleges szerelem történetét mutatja be a mai poszt. Mark és Jessica Cummings Floridában élnek, még csak jegyben járnak, de a menyasszony máris felvette vőlegénye nevét (mondjuk egy korábbi sztori szerint ez nem túl jó előjel), és közös tetoválásuk is van. Mark és Jessica között elég nagy a korkülönbség, mivel a vőlegény 49 éves, a menyasszony viszont csak 39. De sokkal fontosabb az, ami a közös kettejükben: mindketten transzneműek. Mark korábban Maritza volt és 2003-ban operálták férfivá, Jessica pedig Shawn néven, férfiként élt le évtizedeket, és csak tavaly vált végre nővé, amire egész életében vágyott. Ekkor már együtt voltak Markkal, aki sokat segített Jessicának az operáció kapcsán.

Mindketten arról számolnak be, hogy egészen fiatal koruk óta meg voltak győződve arról, hogy rossz testbe születtek. Maritza minél idősebb lett, annál bátrabban vállalta fel, hogy belül nem érzi magát nőnek. A testépítés lett a hobbija, a hadsereget is megjárta, haja egyre rövidebb lett. Végül 2003-ban operálták férfivá. Az edzést és edzősködést továbbra is folytatja, de rádióműsora is van, amivel más transzneműeket próbál segíteni. Két éve, már Markként találkozott Jessicával, és azt mondják, első látásra egymásba szerettek.

Az eredetileg Shawn O’Donnell névvel anyakönyvezett kisfiúnak sem volt könnyű dolga, hiszen egész életében egy olyan szerepet kellett játszania, amit egyáltalán nem érzett sajátjának. Öngyilkossági kísérlete is volt, annyira nehezen viselte ezt az állapotot. Jessica , aki 35 évesen mondta el a családjának, hogy transznemű, így emlékszik vissza fiatalságára: „úgy nőttem fel, hogy végig tudtam, hogy nem az vagyok, mint akinek mondanak, és ezért elidegenedtem mindenkitől és magányos voltam… Évekig meleg férfinak hittem magam, de most már tudom, hogy ki vagyok és Markkal teljes az életem. Pontosan olyan a kapcsolatunk, amilyenről mindenki álmodik, az első csókunk varázslatos volt.

Mark természetesen szintén pontosan tudja, hogy miről van szó, ő ezt nyilatkozta: „miután annyi fájdalomban volt részünk, szinte olyan, mintha a szenvedésért jutalomként kaptuk volna egymást.” Ez a történet egyébként a tegnapi posztban a szüzesség elvesztéséről közölt adatokra is rácáfol némiképpen: Mark ugyanis azt mondja, Jessicával vesztette el a szüzességét, 48 évesen. Azaz nem feltétlenül marad egész életére szűz, aki 25 éves koráig nem tapasztalja meg a szexet, az a különleges egy életre szóló társ bármikor ott teremhet az ember előtt.