A fenti videón egy amerikai házaspár, Bob és Linda Carey látható, és amikor a Buzzfeeden rájuk bukkantunk, rögtön tudtuk, hogy ők nem maradhatnak ki a Randiblogból, főleg nem így karácsony előtt. A Carey házaspár a közösségi oldalakon most megint roppant népszerű története 2003-ban egy nagyon rossz hírrel kezdődött: a feleségnél mellrákot diagnosztizáltak. Linda Carey kórházba került és kemoterápiát kezdtek nála, és Bob Carey elhatározta, hogy minden eszközzel segíteni fog neki, ahogy csak tud. És egy olyan eszköz jutott eszébe, amire ilyen helyzetben valószínűleg nem sokan gondoltak volna: egy rózsaszín tütü.

Bob Carey ekkor kezdett neki annak, ami szép lassan az immár tíz éves Tutu Projectté fejlődött: fogta a fényképezőgépét, elment mindenféle nyilvános helyekre, levetkőzött alsónadrágra, magára húzta a tüllszoknyát és csinált néhány vicces fotót. Ezeket aztán elvitte a feleségének a kórházba, hogy ebben a nehéz időszakban legyen min nevetniük. Linda Carey megmutatta betegtársainak is a fotót, akiknek annyira tetszett, hogy végül egy külön website-ot csináltak a képeknek, sőt, egy alapítványt is létre hoztak, ahova a feleség gyógyulása után is folyamatosan várják az adományokat a mellrákban szenvedők megsegítésére. Az alábbi fotógalériában látható, hogyan készülnek ezek a tütüs fotók.

2014-re egy naptárat is megjelentettek Carey-ék, hiszen a férj továbbra is gyártja az újabb és újabb tüllszoknyás fotókat, hogy megmutassa, nem csak felesége mellett áll ki, hanem minden beteg nő mellett, aki segítségre és vidám percekre szorul. A projektet egyébként utaztatják is: voltak többek között Olaszországban és most Németországba készülnek, hogy a közösségi oldalakon továbbra is arató kezdeményezésüknek még nagyobb hírverést csináljanak.