Ha ön van ezen a videón, nyert egy fotózást!

2014.02.12. 21:08

A Facebookon osztotta meg Schaefer Helga fotós a fenti esküvői videót a következő szöveggel: „ajándék fotózás a párnak 0:34-nél! Segítsetek megtalálni azt a nagyon cuki párt, aki a videóban 0:34-nél éppen eljegyzi egymást a Lánchídon! Véletlenül kaptam le őket a hétvégén, és szívesen adnék nekik egy jegyesfotózást ajándékba.” Szóval nem azt a párt keresik, akikről a videó szól (ők már megvannak), hanem azokat, akik a Lánchídnál felvett jelenetnél mintha teljesen véletlenül lennének pont ott a háttérben. Nincs olyan kampány az interneten, amivel kapcsolatban fel ne merülne, hogy lehet, hogy csak átverés vagy reklám, mindenesetre ha ez igaz, akkor az egyik kedvenc lánykérős sztorink eddig idén. Pedig mi aztán szeretjük a lánykéréseket, hármasával szoktuk őket posztolni, ebben a posztban is van még kettő a hajtás után.

A második minisztori főszereplője egy amerikai pár Missouriból, akik úgy hasonlítanak egymásra, hogy akár testvérek is lehetnének, de nem, egy szerelmespárról van szó. A lány neve Lindsay Mead, ő 20 éves, míg a srác Zach Payne, aki pedig 22. Ő egy falmászós lánykérést szervezett meg titokban. Miközben szerelme a falra mászott fel, ő alulról biztosította, míg a fal tetejéről valaki fotózott, további segítők pedig kirakták a „hozzám jössz feleségül?” feliratot, amikor Mead éppen a fal tetején csüngött. Kellett is ekkor a biztosítás, hiszen ki ne gyengülne el egy ilyen pillanatban, mindenesetre a menyasszony épségben megérkezett a földre, ahol barátja féltérdre ereszkedve, gyűrűvel a kezében kérte meg a kezét. Minden szépen le van fotózva, nézze meg az összeállításban!

A harmadik történetben pedig nem is maga a videó a legérdekesebb, pedig itt egy melegpárról van szó, és van itt is jó nagy meglepetés. Az igazi sztori itt a videó utóélete, amit a Daily Grind osztott meg elsőként a világgal. A videón látható egyik srác, Lucas ugyanis nem sokkal a kisfilm közzététele után egyszercsak kapott egy üzenetet a Facebookon egy középiskolai osztálytársától, B-től. Többek között ez állt benne: „szerintem fogalmad nincs, hogy ki vagyok. Egy gimibe jártunk. Ha mégis emlékszel, valószínűleg nem pozitívak az emlékeid, mert elég szemét voltam veled akkoriban. Láttam ma a videótokat a Facebokon, és azt akarom mondani, hogy Gratulálok!

Lucas azonban nagyon is emlékezett az illetőre, és válaszában megírta neki, milyen jól esett, hogy egy ilyen levelet kapott valakitől, aki annak idején zaklatta az iskolában. Természetesen nem B volt az egyetlen, de nem lehettek kellemes évek ezek Lucasnak, hiszen azt mondja, mindenhonnan kiközösítették, folyton beszólogattak neki, és többször is megverték. B ezt írta második üzenetében: „köszönöm, hogy megbocsátasz nekem, mert a 30 éves B teljesen más, mint amilyen a 18 éves volt… Remélem, egyszer még összefutunk valamikor, és megígérem, hogy az első kört én fizetem majd.