Valahol minden igaz szerelmi történet arról szól, hogy a két fél kölcsönösen kiegészíti és boldoggá teszi egymást, és együtt élnek békében, gyerekeket nevelve. Ez az alábbi történet ugyanezt mondja, csak a részletek nagyon különösek – pont ezért nem hagyhattuk ki a sztorit a Randiblogból. Ilyen is van, az USA-ban, Indiana államban legalábbis: egy ördögűző lelkész szerelmes lett a lányba, akiből a démonokat aztán végleg ki is űzte.

A történet a későbbi feleség, Cortney Stiles gyerekkorában kezdődik: „volt egy nagyon intenzív élményem a nyolcadik születésnapomon. Egyedül voltam a templomban, mielőtt a vendégek megjöttek volna, és láttam egy kisfiút, aki egy asztalnál ült. Emberinek nézett ki, de tudtam, hogy van benne valami más. Azt ígérte, mindent megkaphatok, amit akarok, de azzal a feltétellel, hogy át kell adnom a lelkemet a Sátánnak. Úgy beszélt, mintha az összes gondolatomat ismerné.” A kisfiút csak Cortney látta, más nem, de később a démonok visszatértek, és később már sokkal félelmetesebb formákban, éles fogakkal, karmokkal, véresen kísértették, sőt, szurkálták és harapdálták Cortneyt éjszakánként.

Egy évig minden éjjel jöttek, és ha imádkoztam, amikor rám támadtak, csak még rosszabb volt. Borzalmasan félelmetes volt. A mai napig poszttraumás stressztől szenvedek emiatt” – nyilatkozik Cortney huszonéves koráról. Cortney 2009-ben talált egy internetes fórumot a témában, ahol ilyesmikről volt szó, és örült, hogy nem nézik végre teljesen őrültnek. Itt találkozott össze Tom Stileszal, aki lelkészként dolgozott egy keresztény gyülekezetben, és aki szemlátomást nagyon járatos volt a témában. Cortney azt mondja, azt vette észre, hogy ha Tommal beszél, akkor utána nem támadják meg a démonok. Sokat beszélgettek, azt is megbeszélték, hogy valószínűleg össze kéne házasodniuk. 2010 májusában Cortney leköltözött Washington államból 3200 km-rel odébb, Indianába, Tomhoz. Két nappal később tényleg össze is házasodtak.

A démonok támadásai ezután is folytatódtak, és a feleség csak úgy tudott aludni, ha férje ott volt mellette: „ha Tom látta, hogy megint támadnak, odajött hozzám és imádkozott, és le tudta őket küzdeni.” Végülis úgy döntöttek, hogy kell egy igazi ördögűzést tartani. Ehhez elmentek egy hétvégére egy vallásos csoporttal, és 15 óráig folyamatosan imádkoztak Cortney fölött. Az asszony így számol be a hatásról: „csak akkor szabadultam meg. Hátat tudtam fordítani az előző életemnek, és igazi kereszténnyé váltam. Fiatal koromban nagyon felelőtlen voltam. Hiú voltam és sokat buliztam. De azzal, hogy átadtam magam Istennek, meg tudtam védeni magam a démonoktól.” Nem sokkal az ördögűzés után Cortney megtudta, hogy terhes, és tavaly októberben már második kisfiuk született meg. Azt mondják, nem értik pontosan, mi történt, de nem is ez a lényeg. Tom Stiles így foglalja össze a tanulságot: „én csak Isten erejét adtam át, nem a sajátomat. Az a célunk, hogy minél több emberrel megoszthassuk a démoni megszállás igazságát, és az egyetlen megoldást rá, ami a Krisztusba vetett hit.