A társkeresés újdonságai természetesen sosem hiányozhatnak ebből a blogból, és általában hármasával szoktuk posztolni az új kezdeményezéseket, amikben persze általában több a furcsaság, mint a realitás. Ebben a szellemben az amerikai VH1 csatorna kreatívjai például azt találták ki, mennyivel jobb egy első randi meztelenül, főleg, ha a találkát fel is veszik egy tévéműsor számára. Az új társkeresőshow gyártását csak most kezdik majd egy távoli és egzotikus helyszínen, a címe valószínűleg az lesz, hogy Naked Dating, azaz Meztelen randizás.

Az igazán bizarr vonatkozása az egésznek az, hogy nem mindkét fél lesz pucér: mindegyik adásban egy ruhás férfinak és egy ruhás nőnek keresnek majd párt, és mindketten két-két pucér női, illetve pucér férfijelölt közül választhatnak. Tehát ez műsoronként négy randi, kettőn a nő lesz pucér, kettőn a férfi. A producerek a Hollywood Reporter szerint azt tervezik, és ezen kicsit nehéz nem nevetni, hogy a műsor fókuszában az lesz, hogy a résztvevők őszintén kielemezik majd saját személyiségüket, és megfigyelik, hogy ennek milyen következményei lesznek a randi folyamán.

De nyilván nem mindenki szeretne egy tévéműsorban pucéran randizni, ők esetleg próbálkozzanak repülőn. A Wingman nevű app azoknak a szingliknek jó, akik gyakran repülnek egyedül, viszont valószínűleg egyelőre csak amerikai járatokkal van értelme használni. Szóval regisztráció után megadhatjuk, hogy milyen járatokon fogunk utazni, és ha azon a járaton pont van egy potenciális partner, akkor az app összekapcsol minket vele. A reptérenbolyongás és a felszállás-leszállás során csomó holt idő van, ezt most csajozással/randizással lehet hasznosítani. Ha sikerül szomszédos üléseket szerezni, menet közben le is lehet zavarni az első randit. Mint minden internetes társkeresőnek, ennek a szolgáltatásnak is csak akkor lesz azonban értelme, ha elég sokan használják majd, mert így nagyobb lesz az esély, hogy az ember tényleg talál valakit a járatán. Meglátjuk, mennyire jön majd be az ötlet.

És ahogy ígértük, íme még egy app, ami azonban nemcsak a randizást könnyíti meg, hanem szinte bármihez segítségül lehet hívni, igaz, a randizás az első a felkínált opciók közül, és a szolgáltatás reklámja is ezt a szituációt veszi alapul. Szóval a Crowdpilot segítségével konkrét ismerőseinktől, illetve úgy általában Az Internet Népétől kérhetünk azonnali tanácsokat, illetve segítséget bármilyen helyzetben. Ha pl. randizás közben nem tudjuk, hogyan vágjuk ki magunkat egy kínos szituációból, elvileg elég egy pillantás a Crowdpilotra, és ha szerencsénk van, máris ott lesz egy jó tipp egy havertól vagy akár egy idegentől. Hogy a többiek honnan tudják, hogy mi pont a probléma? Először is meg lehet nekik írni, de mondjuk pont randizás közben nem veszi ki magát túl jól, ha elkezd az ember a telefonján pötyörészni, ezért jól jön, hogy az eseményről élőben közvetíthetjük a telefonunkkal a hangot, így titkos segítőink hallhatják, hogy mi történik. Vicces, jópofa, eredeti – de őszintén szólva nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy a gyakorlatban tényleg működik.