Valószínűleg azzal kell kezdenünk ezt a posztot, hogy nem rosszindulatból rondáztuk le rögtön a címben a képen látható fiatal párt, hanem ők maguk vállalták be ezt a jelzőt. Több, mint két éve már, hogy beindult a RondaRandi.hu nevű társkereső, igen, ronda embereknek. Persze ezt szebben is meg lehet fogalmazni: azoknak kell ezen az oldalon regisztrálniuk, akik társat keresnek, de nem tartják magukat különösebben szépnek, viszont nem is gondolják azt, hogy a külső túlságosan fontos lenne egy párkapcsolatban.

Niki és Karcsi erre a társkeresőre, a rondák közé regisztrált, és nem sokkal később azt is bevállalták, hogy az oldal sajtóközleményt adjon ki eljegyzésükről. Most újabb hírt kaptunk, ezúttal arról, hogy nemhogy az esküvőn túl vannak már, kisbabájuk is született. Szóval ha kíváncsi arra, hogy milyen a gyereke két olyan embernek, aki a saját bevallása szerint ronda, akkor nézze meg a fotókat, de a választ szavakban úgy is összefoglalhatjuk, hogy: eszméletlenül aranyos.

A képekhez egy elég meredek történet tartozik, a feleség, Niki ugyanis torta helyett a következő viccet találta ki arra, hogy hogyan közölje a férjével, hogy terhes: Karcsi éppen egy hosszabb útra indult munkaügyben Görögországba, amikor Niki megtudta, hogy babát vár, de a feleség nem szólt róla azonnal a férjnek. Beszámolójuk szerint Karcsi gyanútlanul elbúcsúzott otthon, felült a buszára, aztán már úton volt a három hónapos útra, amikor a táskájában egyszer csak talált egy terhességi tesztet. Persze Niki csempészte oda, és persze pozitív volt – Karcsi így tudta meg, hogy édesapa lesz.

Röpke 3 hónap után tért csak haza először, ekkor ölelhette meg először a feleségét, aki ekkor már a terhesség jó részén túl is volt. A baba három hete született meg, kislány lett, és az Anna Zazi keresztneveket kapta. A szülés sem volt éppen egyszerű: Anna Zazi 15 órás vajúdás után jött a világra. Gyenge szívhang miatt császárral született, ekkor belevágtak a fejébe, de szerencsére semmilyen maradandó sérülést nem szenvedett.