A türelmetlenek magát a listát a poszt alján találják, de azért a többieknek ajánlunk egy kis bevezetőt az egész elé. Az alábbi lista onnan indult, hogy a hétvégén Lies Told By Females címke alatt kezdték el a Twitterezők gyűjteni, hogy a nők (kicsit durvább fordításban nőstények) miket szoktak hazudni. Az egészet valószínűleg viccnek szánták eredetileg, de egy idő után nyilvánvaló lett, hogy sokan úgy kapcsolódnak bele az egészbe, hogy annak a humorhoz semmi köze nincs, egyszerűen csak örültek, hogy lehet a csajokat pocskondiázni és/vagy régi sérelmeket vagy kudarcokat felhánytorgatni. Mire a címke a világ egyik legnépszerűbbjévé vált, addigra a Jezebeltől a The Glossig rengeteg website háborogni kezdett, hogy milyen elkeserítő, hogy ennyi a szexista férfi az interneten, akik saját hibáikért is a nőket teszik felelőssé, lealacsonyítva őket.

Az biztos, hogy legalább ugyanannyit mond ez a lista a férfiakról, mint a nőkről, akik sok esetben valószínűleg csak megfelelni próbálnak egy elérhetetlen ideálnak, amit a férfiak pl. ez alatt a címke alatt számon kérnek rajtuk. A nő legyen önzetlen, érdeklődő, gyönyörű és karcsú, jól főzzön, ne ribanckodjon, az őt kiválasztó férfi iránt érzett szereteten kívül ne legyenek érzelmei és problémái meg főleg ne legyenek – ez az ideál körvonalazódik az alább felsorolt pontok alapján, amit a szerencsétlen nők képtelenek teljesíteni, legfeljebb úgy csinálnak, de az okos férfiak persze átlátnak a szitán, lefülelik a gonosz, hazug nőket. Mindenesetre amekkora ostobaság egy ilyen ideált számon kérni, ugyanolyan butaság ezeknek az elvárásoknak megfelelni próbálni, főleg mindnek egyszerre, és főleg egy-egy hazugsággal.

A téma ettől függetlenül gyakran előkerül, négy évvel ezelőtt már itt a Randiblogban is volt egy ilyen tízes lista, persze rengeteg kommenttel – most nézzük, hogyan fogalmazták meg a bajaikat a twitterező férfiak 2014-ben! Ha ön is hozzátenne a listához, vagy ha a férfiak tipikus hazugságaiból írna meg néhányat, esetleg az egész listakészítősdiről, illetve a férfiak/nők hozzáállásáról írná meg a véleményét, várjuk üzenetét a Facebookon vagy a Randiblog email-címén, „több szexista viccet nem kérünk” jeligére!

15 tipikus női hazugság

  1. Semmi bajom, csak fáradt vagyok.
  2. 5 perc és kész vagyok.
  3. Nem, ez nem új, csak eddig nem hordtam.
  4. Mondd el nyugodtan, nem leszek mérges.
  5. Dehogy vagyok féltékeny, menjetek el nyugodtan nélkülem!
  6. Nem vettem, én főztem.
  7. Dehát ez a csaj még csak nem is néz ki jól.
  8. Dehogynem értem, meséld tovább, nagyon érdekes!
  9. Mindjárt ott leszek!
  10. Nem érdekel a pénz.
  11. Sosem alacsonyodnék le egy egyéjszakás kalandig.
  12. Jaj, olyan kövér vagyok!
  13. Az exem? Á, már rég nem érdekel.
  14. Nem bírom már ezt a cirkuszt!
  15. Én más vagyok, mint a többi ostoba csajszi.

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.