Újabb megerősítés nőknek: ha megtetszik egy férfi, nem kell ölbe tett kézzel várni, hogy hátha észrevesz és odajön, hanem érdemes ráhajtani az illetőre. A mai történet főszereplője a fenti képen látható hölgy, de mondjuk kétségtelen, hogy ő sem úgy hajtott rá a férfira, aki megtetszett neki, hogy odament hozzá, hanem a találkozást követően kezdte nyaggatni a Twittert, hogy keressék meg neki szíve választottját. A sztorit az ABLX Boston nevű oldal tette közzé először, a részleteket alább olvahatja.

A hölgy, akiről szó van, bizonyos Emily Domesek, New York-i, és azon a néven van egy barkácscége, hogy PS: I Made This. A hölgy Dallasból utazott Calgaryba (azt mondja, az egész a véletlen műve volt, eredetileg nem is tervezte, hogy ekkor utazik), amikor a repülőn megismerkedett egy férfival, aki annyira megtetszett neki, hogy Domesek hamarosan már mint a jövendőbeli férjéről beszélt róla a Twitteren. Azért ott, mert az illetőtől nem kért el semmilyen elérhetőséget, így aztán a légitársaságnak írta meg, hogy egy járaton utazott valakivel, és nem segítenének-e. Semmilyen válasz nem jött – a többség ezen a ponton valószínűleg fel is adná. De Domesek ekkor bepöccent, és nyaggatni kezdte az American Airlinest a Twitteren kb. olyan szöveggel, hogy „na, és mi lesz a romantikával? Egy egyszerű lány vagyok, és a világ színe előtt kérem egy légitársaság segítségét.”

Az lett, hogy erre már jött egy válasz, igaz, az volt benne, hogy egy légitársaság nem adhatja ki egy magánszemély adatait egy másik utasnak még a romantika nevében sem. Továbbították viszont Domesek megkeresését 780 000 követőjüknek, akik között jó eséllyel ott volt a célszemély is, akiről azt lehetett tudni, hogy torinói, „Clauco” a neve (ez vajon nem elírás/félreértés? nem inkább Claudio vagy Glauco?), kék felsőben utazott és a lakhelye „Soho”. Az illető végülis úgy lett meg, hogy Domesek egy ismerőse olvasott a keresőkampányról, és ő ráismert a keresett férfira. Domesek azt írta, hogy olyan érzés volt, mintha A szerelem hullámhosszán és A szerelem hálójában (Sleepless in Seatle és You’ve Got Mail) című filmek elevenedtek volna meg az életében. De jó neki.