Szakítani rossz is, nehéz is, és nem csak annak, akit éppen faképnél hagynak. A tisztességes szakításhoz hozzá tartozik egyrészt, hogy az ember nem lelép egy szó nélkül, vagy esetleg SMS-ben megüzeni, hogy pá, hanem szemtől szembe elmondja leendő exének, hogy a kapcsolatnak vége. Az elmondásba továbbá illik beleszőni valami normális okot is, hogy a másik tudja, hogy miért szakadt vége a szerelemnek. A Reddit felhasználói összegyűjtöttek egy szép adag ilyen indokot, de természetesen a legviccesebben hülye fajtából. A Huffington Post ezek közül kiválasztotta a 15 legütőképesebbet, ezeket soroljuk fel alább – volt ám saját gyűjtésünk is korábban, azt itt találja.

  1. Nem veszekszünk eleget, úgyhogy neked nyilván nem olyan fontos ez a kapcsolat, mint nekem.
  2. Egy haverommal azért szakított a csaja, mert a srác két óráig nem válaszolt a lány SMS-ére. A srác kórházban volt.
  3. Egy haverom azért szakított valakivel, mert a lány nem szerette Eminemet.
  4. Egy lány egyszer azért szakított velem, mert aznap este az egyik italát magának kellett kifizetnie. Az elsőt, asszem. Nem emlékszem miért, de arra biztosan emlékszem, hogy a többit én fizettem az est hátralevő részében. Másnap reggel? Puff, szakított velem.
  5. Egy srác egyszer azért szakított velem pár nappal Valentin-nap előtt, hogy Valentin-napra azt az ajándékot adhassa nekem, hogy újra összejövünk.
  6. Az érzéseim 100%-ról 70%-ra hűltek.
  7. Egyszer azért szakított velem valaki, mert elkezdte olvasni az Alkonyatot, és azt mondta, hogy nekem te Jacob vagy, de én az Edwardomat keresem.
  8. A supposedly szót supposebly-nek ejtette.” (Magyarul kb. az egyelőre-egyenlőre tévesztésével egyenértékű.)
  9. Tudok valakit, aki azért szakított egy lánnyal, mert a lány túl alacsony volt hozzá. Ő maga egyáltalán nem magas, csak közepes, de akkor is túl fárasztó volt neki lehajolni a lányhoz, ha meg akarta csókolni.
  10. Levesszaga volt a lánynak. Konzervleves-szaga.
  11. Egy haverom egyszer azért szakított egy csajjal, mert a lány nem tudta helyesen használni a kötőjelet.
  12. A főnöke mondta neki, hogy szakítson velem. Zavartam a munkavégzésben.
  13. Olyan izzadós a tenyered. Ez így nem fog működni.
  14. Egyszer azért szakítottam egy sráccal, mert vett egy játékot a kutyámnak. Úgy éreztem, hogy ennek még nem volt itt az ideje.
  15. 14 éves koromban volt életem első barátnője, és karácsony környékén azért szakítottam vele, mert nem tudtam, mit vegyek neki karácsonyra. Bónusz: üzenetrögzítőn szakítottam vele. Ez 1998-ban volt. Néha még most is rosszul érzem magam miatta.

Hozzászólna?

Ön is hallott már ilyet? Önnek mondták, esetleg ön mondta? Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.