Egy időben rengeteg rosszul sikerült randiról kaptunk beszámolót olvasóinktól – a mai poszt megint egy ilyen sztorit tartalmaz. A történet nem hosszú, viszont annál velőtrázóbb, főleg amiatt, hogy egy eredetileg teljesen biztatóan induló romantikus együttlétbe csap bele a villám derült égből. Egyszer már kaptunk egy hasonló fordulatot tartalmazó sztorit egy fiatalembertől, de ez a mostani még keményebb és ráadásul egy hölgytől jött, akinek az Ervínia álnevet találtuk. Ha végigolvassa a történetet, ön se fog meglepődni, hogy Ervíniából erős érzelmeket vált ki az események felidézése, hiszen teljesen ártatlanul került egy roppant kellemetlen és potenciálisan veszélyes helyzetbe. Ennek megfelelően az írás vége elég lakonikus konklúziót és néhány erős kifejezést tartalmaz – ha ön nem szereti a csúnya szavakat, ne olvasson tovább! Ha viszont önnek is van egy sztorija hasonlóan rémesen sikerült randiról, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

3 hétig levelezgettem egy sráccal. Elmondtam neki az álláspontomat az egyéjszakás kalandokról és kapcsolatokról. Hitegetve voltam, hogy ő aztán nem olyan, eléggé „szőke herceg, fehér lovon” típusnak vallotta magát. Háromszor találkoztunk. Megtörtént a csók, de én itt megálltam, nem vagyok az a könnyen kapható, odadobom magam neked típusú.

Elmentem egy szombati nap a barátaimmal bulizni, megbeszéltem a sráccal, hogy hajnal 3 körül kimegyek hozzá a szórakozóhelyről, mert ő is épp abban a városban tartózkodott. Kimentem, kocsival jött, viszont éreztem rajta, hogy már ivott. Egymásnak estünk a kocsiban, majd egy 10 perc elteltével jött egy nő, nálunknál 10 évvel bőven idősebb. Majd engem üvöltözve kitépett a kocsiból, próbált megütni, miközben még a hajam tépte. Szórta rám a szitkot rendesen. Én nem tudtam mire vélni, kiütéses győzelemmel kitéptem magam a kezeiből. Igen ám, de közben a „jófej” srác lelépett, eltűnt. Vissza akartam kérni a cuccaimat, amik a kocsiban maradtak, ekkor nekem esett a nő, hogy én, hogy képzelem, hogy visszaadja, takarodjak a bús picsába, mert ő ugyan nem adja vissza. Ekkor a srác visszatérőben volt közénk, mire az úrihölgy megpróbálta elütni, nagy nehezen megszereztem a cuccaim, és takarodtam vissza a barátaimhoz.

A tanulság számomra annyi volt, hogy minden férfi egy hazug mocsok szemétláda és mindent megtennének a lyukért.

Sosem tudnék ilyen gerinctelen szar lenni, hogy kavarjak olyan férfival, akinek barátnője van. Most mégis én vagyok a szar alak, mert ez a rohadék engem is átbaszott. Ennyit a férfiakról, mindegyik ilyen, csak páran jól álcázzák!

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.