A fenti videó tanúsága szerint a technikához túl jól értő férfiak szerint egy nő a következőképpen képzeli el élete legromantikusabb estéjét. A férfi szájára tapadva beesik a legénylakásba, ahol a házigazda azonnal egyik kezével tapperolni, a másikkal villanyt kapcsolgatni kezd. A heves és a lakás szinte minden négyzetméterét érintő petting után a párocska végre letelepszik, hogy úgymond a lényegre térjen. A férfin egy sima farmer van, de otrombán nagy, céglogót tartalmazó övcsattal, viszont amikor a fiatalemberről lekerül a nadrág, mintegy varázsütésre zene csendül fel, tompábbak lesznek a fények és kigyullad egy csomó gyertya a lakásban.

Mit gondol a zenélő szexfarmerről?

Ha a nők valóban egy ilyen randira vágynak, akkor remek híre van az Instructables nevű website-nak, ugyanis a dolog az életben is kivitelezhető. Hogy hogyan, annak a pontos leírásáért ide kell kattintani. De még mielőtt férfiolvasóink nekilátnak a barkácsolásnak, érdemes egy pillantást vetni a mellékelt szavazódoboz állására, van egy tippünk arra ugyanis, hogy a hölgyek körében nem feltétlenül arat egyöntetű sikert, ha egy férfi annyira el van ájulva saját farkától, hogy zenei aláfestést szervez meg annak a pillanatnak, amikor előkerül a bráner. Persze zenefüggő, de mondjuk ezzel a számmal kombinálva egy ilyen muzsikáló slicc valószínűleg röhögőgörcsöt váltana ki a nők zöméből (erről nem is beszélve).

Mindenesetre az mindenképpen értékelendő, ha a férfi próbál szexi hangulatot teremteni egy randevúhoz vagy egyéjszakás kalandhoz, de nem vagyunk benne biztosak, hogy érdemes ennyire eleredetieskedni a dolgot, annak érdekében, hogy nehogy rémálomba forduljon a dolog. A szexfarmer ötletét egyébként a Red Bull pályázatára csinálták meg, ezért szerepel az energiaital logója a designban.