A Randiblogban folyton figyeljük az esküvői ruhák divatját, és ha valami izgalmasat észlelünk, azonnal tudósítjuk róla az olvasókat. Egy hónappal ezelőtt volt szerencsénk egy olyan menyasszonyi ruhát mutatni, ami a fátylon kívül csak bugyi-melltartóból állt. Most májusban azonban fordult a kocka, legalábbis ami a barcelonai esküvői divathetet illeti, ott ugyanis egy pár olyan menyasszonyi ruhát küldtek fel a kifutóra, amikhez meg pont melltartót nem kell viselni. De nagyon látványosan nem.

Ezek a képek (illetve fazonok) mindig azt a dilemmát feszegetik, hogy egy menyasszonynak mennyire kell szűziesnek lennie, vagy lehet-e Madonna után szabadon kicsit kurvásan járulni az oltár elé. Hát effektíve oltár elé valószínűleg nem lehet, mert a plébánosok valószínűleg nem járulnának hozzá, hogy egy nő kikandikáló mellbimbóval vagy pucér combbal esküdjön a templomukban, de persze a házasságkötő-termekben kevésbé van megkötve az ember keze ilyen szempontból. Szóval elvileg nem kizárt, hogy ezeket a kreációkat valaki az életben is bevállalja.

Ha a képre kattint, a barcelonai menyasszonyi divathéten az elmúlt napokban bemutatott legmerészebb, legszexibb ruhákat nézheti meg, szépen egyiket a másik után. Három nem túl ismert márka kreációi közül válogattunk, ezek a YolanCris, a Hannibal Laguna és a Jordi Dalmau. Klikkeljen és lapozzon!