Ön mivel tölti az idei nyarat? Munkával? Nyaralással? Vagy mindkettővel? Bizonyos Elise Moreno úgy döntött, hogy ő randizással fogja tölteni, és vállalkozása van annyira extrém, hogy Tumblrét a Huffington Posttól a Nerve-ig egyre több híroldal és magazin szemlézi. Ha Moreno tényleg végigcsinálja, amit elhatározott, nyár végére akár egy kisebbfajta internetes celeb is lehet belőle. Azt határozta el, hogy a nyár vége előtt összesen 100 különböző sráccal fog randizni, ez is a címe a blogjának, hogy A nyár 100 randevúja.

Moreno San Franciscóban él és egyetemi hallgató, ezért ér rá ennyire a nyáron. Az újságírók nyilván rögtön megkérdezték tőle, hogy honnan vette ezt a bizarr ötletet, és hogy miért pont most állt neki. A válasz erre az, hogy Moreno eddigi szinte teljes felnőtt életét kapcsolatban töltötte, az egyikből szinte közvetlenül lépett át a másikba különösebb keresgélés vagy randizgatás nélkül. Sokan vannak ilyenek, hol kapcsolatfüggőknek, hol orchidea-típusoknak nevezik őket, a lényeg azonban, hogy Moreno most már nem tartozik ebbe a körbe, ugyanis huszonvalahány éves korában életében először egyedül van, és úgy határozott, most aztán beleveti magát az internetes társkeresésébe és randizgatásba, amiről nyilván olyan sok jót és rosszat hallott már ő is.

Persze nem lehet egyszerű összehozni 100 randit egy nyár alatt, de úgy látszik, Morenónak nincsenek mennyiségi problémái, pedig azt mondja, nem randizik olyannal, akit a fotói-profilja alapján ne találna legalább egy kicsit vonzónak. Az viszont igaz, hogy nem várja ölbe tett kézzel, hogy rácseteljenek a férfiak, hanem ő maga is kezdeményez randit – így már kevésbé lesz komplikált a százig eljutni. Most tart a harmincadik randi felé közelít, és azt írja, eddig a tizenkettes számú srác jött be neki nagyon. Kíváncsiak lennénk, mit szólt az illető, amikor megtudta, hogy Moreno a nagy vonzalom ellenére azért még randizik utána 88 másik sráccal is, hátha akad köztük egy még jobb.

3 dolog, amire Moreno az eddigi 26 randi alapján jött rá

  • Egy nap 3 randi 3 különböző sráccal túl sok.
  • Ha valaki a fotói alapján semmi különös, attól még érdemes felvenni a kapcsolatot vele, feltéve, hogy legalább vicces úgy egyébként a profilja.
  • Most, hogy a projekt nagyobb nyilvánosságot kapott, kicsit nehezebb is lett a dolog, mert volt már srác, aki direkt azért jelentkezett randira, hogy szerepelhessen a blogban.