Egy kapcsolat jövőjét nézve nem túl kecsegtető, ha nincsen szex, de egy szállal sem jobb, ha csak szexen alapul. Egy fokkal szomorúbb a helyzet akkor, ha ezzel az egyik fél nincsen tisztában. Mivel az esetek nagyobb százalékában a nők azok, akik nem veszik észre, ha csak egy-egy kósza numerára kellenek és másra nem, összegyűjtöttük, mik a jelei annak, ha a pasi nem szerelmes, csak dugni akar. Persze a csajok ezt is képesek megmagyarázni, nézze csak, hogyan. 

Nem viszi el randizni

Az újdonság izgalmában sok nőnek túl későn tűnik fel, hogy friss partnerük igyekszik minden egyes találkozót négy fal közé szorítani, legtöbb esetben már az első randi is lakáson történik. Szó sem esik moziról, színházról, esetleg egy kellemes sétáról vagy egy jó étteremről. A program általában szex, miközben a csajok azzal nyugtatják magukat, a pasi nem emiatt jár hozzájuk, hiszen előtte és utána is beszélgettek. 

Nem érdeklődik 

Apropó, beszélgetés. Bár a pasi valóban órákig tud dumálni, a kommunikáció ilyen esetekben többnyire egyoldalú, a fickó szinte csak és kizárólag saját magáról tud beszélgetni. Nem érdekli a nő, emiatt nem is érdeklődik, csak energiavámpírként zúdítja a saját problémáit szexpartnerére, akinek még ilyenkor sem nyílik fel a szeme. Boldogan hallgatja a férfi minden gondját és baját, még hálás is neki azért, hogy az ennyire megbízik benne. 

Napokig nem jelentkezik 

Sokka feltűnőbb jelenség viszont az eltűnés: a pasi képes pillanatokon belül felszívódni és napokig nem jelentkezni. Nem telefonál, nem SMS-ezik, a Facebookon sem tűnik fel. Ez még a legnaivabb nőkben is okoz némi feszültséget és gyanakvást. Ám amikor az ipse ismét feltűnik, és elmagyarázza, hogy vidéken, az anyjánál hagyta a telefont, máris el van neki nézve a hanyagolás és nyugodt mederben folyik tovább minden. 

Nem mutatja be a haverjainak

A fiatalabb korosztály számára mérföldkőnek számít, ha partnerük bemutatja őket a baráti társaságának. Egy szexkapcsolat esetében ez általában úgy, ahogy van, elmarad, bár ha megfelelően dögösen néz ki a nő, a pasik képesek őket bazári majomként mutogatni a társaságban. Arra viszont odafigyelnek, hogy a csaj semmiképp ne barátnő státuszban szerepeljen, hanem mondjuk szabadidőpartnerként. 

Nem mutatja ki az érzéseit 

Nincsen simogatás, odabújás csak úgy, maximum szex után, a hormonoktól elzsibbadt állapotban. A nőnek természetesen ez fáj, de erre is van kész magyarázata: ez a férfi zárkózott, lelkileg sérült, idő kell neki, meg kell szelídíteni, stb. Pedig, ha egy férfi nem mutatja ki az érzéseit, annak egyetlen egy oka van: nincsenek is érzései, legalábbis az adott nő felé nincsenek. 

Írjon nekünk! 

Volt már hasonló helyzetben? Bízott egy kapcsolatban, amiről kiderült, csak szexen alapult? Ön is hitegette saját magát? Esetleg ön volt az, akinek csak a szex kellett és kihasználta a másikat? Ossza meg velünk történetét, írjon levelet a Randiblog email-címére!