Egy férfi olvasónk egy kegyetlenül őszinte levélben írta meg, hogyan látja kívülről nézve egyik barátnője szexkapcsolatait és hogyan kell tétlenül végignéznie, ahogyan kihasználják szerettét. A lány (nevezzük Zitának) nemsokára 30 éves lesz és még nem volt egy normális érzelmeken alapuló kapcsolata sem. Ön is volt hasonló szituációban, amikor csak szexre kellett? Írjon levelet a Randiblog email-címére!

"Én külső szemlélőként tudom alátámasztani az önök által közzétett jeleket. Van egy nagyszerű barátnőm, akivel soha, semmilyen testi kapcsolat nem volt köztünk, gyerekkorunk óta ismerjük egymást, így közvetlen közelről nézem végig a kálváriáját a pasasokkal" - írta Milán.

"Zita okos és talpraesett nő a munkahelyén, de képtelen ugyanúgy viselkedni a férfiakkal szemben. Általában a 110 kilót is meghaladja a súlya, ami nem is lenne baj, ha olyanokkal kezdene, akik ezt imádják, elfogadják, és fel is vállalják. Zita viszont a kidolgozott testű, izomagyú férfiakra bukik, általában arra a típusra, akik üresfejű cicababára vágynak, de míg meg nem kapják, elszórakoznak bárkivel, olyannal is, aki külsőleg nem is jön be nekik.

Barátnőmnek még most sem esett le, hogy mire használják, pedig csak a hülyének nem szúr szemet az „eljárás”, ami szinte minden esetben ugyanaz.

Ha egy pasas azonnal dugni akar, kövér és csúnya nőt keres. Pillanatok alatt be lehet cserkészni őket a társkeresőkön, nagyon hálás társaság. Elég csak minimális kedvességgel nyomulni és el vannak ájulva, hogy most aztán biztosan megtalálták lelki társukat. Zita eddigi pasijainak sem volt sajnos nehéz dolguk, a lány szeretetéhes, akar és szeret tetszeni, főleg, ha kigyúrt, kopasz vállalkozókról van szó.

Volt, hogy a pasas még aznap éjjel találkozót kért és kapott, persze Zita lakásán, ahol egyből le is feküdtek egymással, mert Zita szerint izzott köztük a levegő, meg a szexualitás. Aztán persze az ürge nem is jelentkezett többé. Igazából soha, egyik sem vitte sehová, mindegyik a barátnőm lakására ment, ahol maximum együtt főztek, ez pedig Zita számára már azt jelentette, hogy a pasas teljesen odáig van érte, ha már ilyen dolgokra is rá lehetett venni. Arra persze nem, hogy szex után összebújjanak, de Zita ezt is megmagyarázta: hagyni kell időt az érzelmek kimutatására.

Egyszer az egyik ürge közösbe akarta dobni Zitát, amire végül aztán nem került sor, de barátnőm ezt is úgy fogta fel, hogy a pasas dicsekedni akar vele, mennyire jó az ágyban. Ha az első találkozó alkalmával elmondják neki, hogy nem kell másra, csak szexre, esetleg még arra sem, és gyorsan hazaszaladnak, Zita teljesen összetörik. Sokkal jobban viseli, mint amikor egy-két numera után hagyják ott, minden magyarázat nélkül.

Hogy neki jó-e ez így? Azt mondja, mivel nincsen más választása, meg kell elégednie a futó kalandokkal – amiket természetesen ő nem tart szexalapúnak, hanem szerinte csak kiderül mindig, hogy nem illenek össze."