Viszonylag ritkán csinálunk ilyet, de mára egy megható történetet választottunk, az ABC egyik helyi csatornája által készített fenti videónak mi sem tudtunk ellenállni. Ez az a típusú sztori, ami a többséget valószínűleg megríkatja, főleg azokat, akik saját szüleiket-nagyszüleiket látják a főszereplőkben, esetleg saját magukat, ahogy jelenlegi szerelmükkel egy hosszú és boldog, együtt leélt életet hagynak itt. Szóval egy amerikai párról van szó, 62 évig voltak házasok, és a múlt héten haltak meg – mindössze 4 óra különbséggel.

Don és Maxine Simpson Kaliforniában éltek, egy bowlingozóban találkoztak annak idején. Pár év udvarlás után házasodtak össze, rengeteget utaztak, majd két fiút fogadtak örökbe, akiket felneveltek, és akik révén már felnőtt unokáik is vannak – közülük az egyik, bizonyos Melissa Sloan nyilatkozik a fenti videóban az idős pár haláláról. Ő azt mondja, nagyszülei világéletükben mindig mindent együtt csináltak, így különösen szép, hogy a család segítségével együtt is fejezték be az életet.

Maxine, a nagymama már egy ideje rákkal küzdött, amikor két héttel ezelőtt a férje elesett otthon a lakásban, és eltörte a csípőjét. Don kórházba került, de hamar világossá vált, hogy egészsége rohamosan romlik, csakúgy, mint feleségéé. Így aztán az unoka saját házába vitte őket haza, ahol el tudta látni őket, és ahol egymás mellett fekhettek. Amikor Don is odakerült a szobába, Maxine felébredt, és kézen fogták egymást, a pillanatról egy megrendítő fotó is készült, ami szintén látható a videóban. A nagymama állapotát gépek figyelték, és Sloan hallotta, hogy a gépek jelzik, hogy Maxine már nem lélegzik. Ekkor már Don sem volt eszméleténél, és amikor jöttek felesége holttestért, hogy elvigyék, ő sem lélegzett többet. Hatvankét évi házasság után együtt és egyszerre haltak meg.

Ha úgy érzi, még több ilyen történetre van szüksége szeretetről és hűségről, kattintson vissza ehhez a korábbi posztunkhoz!