Egy ír fiatalember ellovagiaskodta az udvarlást, és ennek következtében egy lányt, aki nagyon megtetszett neki, és akivel már órák óta beszélgetett, a legkritikusabb pillanatban szalasztott el. A hibát internetkapmánnyal próbálta korrigálni, és kedvezett neki a szerencse, mert újra összehozták a lánnyal. Reméljük, a második lehetőséget már nem baltázza el a Buzzfeed által híressé tett hősszerelmes.

A fiatalembert Jamie Kellynek hívják, 24 éves, és egy fapados járaton jött össze egy Katie nevű lánnyal, Barcelonából Dublinba menet. Végigbeszélgették az egész utat, és Kelly olyan fokúnak ítélte meg a kölcsönös szimpátiát, hogy elhatározta, leszállás után elkéri a lány telefonszámát. A probléma abból adódott, hogy ez a bizonyos Katie kanadai, így nem mehetett át a sráccal együtt az uniós polgároknak fenntartott kijáraton, hanem megállították a vámvizsgálatnál a dublini reptéren. Nem baj, Kelly úgy döntött, majd megvárja a vámvizsgálat után, és majd akkor búcsúzik el tőle, elkérve a telefonszámát.

A fiatalember azonban utólag azt nyilatkozta, hogy repülés és beszélgetés közben nem akarta egy 100%-ig antiromantikus gesztussal otthagyni a lányt és lelépni vizelni, pedig eléggé kellett neki. Úgyhogy amikor arra várt, hogy a lány kijöjjön már az útlevélvizsgálatról, úgy érezte, nem bírja tovább, és gyorsan elszaladt a WC-re. Miután visszatért őrhelyére, ahol a lányt várta, további hosszú percek teltek el, de Katie-nek innentől kezdve se híre, se hamva nem volt – nyilván azalatt végzett, amíg Kelly pisilni volt. Pech.

A fiatalember azonban nem hagyta ennyiben, írt a légitársaságnak, de korábbi pozitív példák ellenére nem járt sikerrel. Ezek után kampányt indított a Twitteren, hogy találják meg neki ezt a bizonyos lányt, akiről csak annyit tudott, hogy rajta volt ezen a bizonyos gépen, hogy Kanadából, Nova Scotiából származik, és hogy Katie-nek hívják. A kampánnyal sikerült egy helyi ír rádióba bekerülnie, valamint Nova Scotia helyi tévétársaságával is felvette a kapcsolatot, hátha. Ez utóbbi hírül is adta a keresést, és végül így lett meg a lány, a teljes neve Katie Moreau. „Természetesen nagyon meglepődtem és hízelgő volt az egész” – nyilatkozta, amikor megtalálták, hozzátéve azt is, hogy nagyon sok közös vonásuk van Kellyvel, akit mellesleg jóképűnek is talál. A páros most a Facebookon csetel, elvileg a héten lesz a második randi.