Mi ilyenek vagyunk: egyre furább álneveket adunk olvasóinknak, illetve az általuk beküldött történetek szereplőinek. Az alábbi levél mindössze 19 éves íróját például Jácintának kereszteltük át, mert nagyon intim dolgokról és titkokról is ír, ezért nem szeretnénk, ha bárki ráismerne. Valószínűleg barátnőjének és exének is valamivel hétköznapibb neve van igazából, mint ami az alábbi levélben szerepel, de persze egyáltalán nem ez a lényeg, hanem az, hogy az elmúlt bő két év szerelmi kalandjai hogyan zajlottak Jácinta életében, és hogy ő milyen tanulságot vont le mindabból, amit csinált, illetve ami történt vele. Olvassa végig a történetet, aztán ha úgy érzi, Jácinta beszámolója levélküldésre inspirálta, írjon azonnal a Randiblog email-címére! Minden észrevételt, kommentet és saját történetet szívesen várunk – nyugodtan írhat, természetesen az ön inkognitóját is meg fogjuk őrizni!

19 éves vagyok, fiatal, határozatlan és meggondolatlan még. Viszonylag elég fiatalon, ha lehet annak nevezni, szerelembe estem, 17 évesen egy 20 éves csávóba. Másfél évig odavoltam érte, de ő persze csak szívta a vérem, gondoltam ezt én. Mikor már én észbe kaptam, és arra jöttem rá, hogy nem érdemes vesztegeti egy ilyen miatt az időt, ezért lemondtam róla. Persze ez köztudott, hogy ha valakit elszeretnénk elfelejteni, ahhoz egy másikat kell találni. Mire nekem sikerült túltennem magam rajta, ő észbe kapott, és megfordult a kocka, és ő lett szerelmes, és azóta is az.

Na de nem ez a lényeg lényege, hanem hogy neki köszönhetően nagyon belefogtam az életbe és kicsapongó, felelőtlen napokat kezdtem megélni. Rengeteg meggondolatlan és felelőtlen dolgot cselekedtem. Az én anekdotám, hogy a legjobb barátnőm, Emiliána exével, Ágosttal vesztettem el a szüzességem, akinek még barátnője is volt mindezek mellett. Legönzőbb és legszívtelenebb dolog, amit tettem valaha is Emiliánával, persze még nem tud róla, és még mindig felhőtlen a viszonyunk, és én teszem előtte a hülyét, szánalmas vagyok.

A napokban Emiliána és Ágost újra találkoztak a jelenlétemben, Ágost el akart velem menni, arra fogván, hogy hozzunk el egy csomagot Emiliánának és én kocsival vagyok, így gyorsabb. De Emiliána ennek hallatán felajánlotta, hogy ő inkább elkíséri. Én ezt nagyon a szívemre vettem, és elfogott a hisztiroham, volt is miért, mivel együtt voltak, és ki tudja, mi lesz ez után. Azóta Ágosttal nem beszélek, rengeteget keresett, de én nem birok erről beszélni vele. Érzek valami iránta, amit nem szabadna. Mindezek előtt történt még, hogy ez év márciusában vesztettem el a szüzességem, és azóta már három pasi is volt úgy az életemben, és mind csak kaland.

A második pasi, akivel voltam, őt komolyan gondoltam, persze itt is csak én voltam a komoly fél. Ő figyelmeztetett, hogy hagyjak neki békét, mert nem fog megkímélni, hát így is történt, kihasznált és eldobott, azóta sem tudok semmit róla. A barátnőim mind úgy tudják, hogy a második volt nekem az első, bonyolult. A harmadik egy fesztiválos pasi, akivel ott ismerkedtem meg, de csókon kívül ott nem történt semmi, viszont ellátogattam hozzá a fesztivál után, de komoly félként vettem részt ebben a kalandban, de pocsék és rettenetes volt, megtörtént és állatian köcsög volt. Tudni kell e három pasiról, hogy mind nagyképű és egoista állatok voltak. Mellettük alávetettnek éreztem magam, és ez jött be nekem, hihetetlen, de igen. Nem szerettem, ha kedves szavakat használnak irányomban, ha szeretgetnek, ha kedvesek és figyelmesek. Nem szerettem, ha ölelt valaki, vagy ha megfogták a kezem, és semmi ilyen szeretetjeleket nem tűrtem, félve, hogy többet fogok érezni. De nem segített ez sem, hogy a szeretetet megvontam magamtól, mert minden kicsi dolog megérintett, lágy szívem van.

Sohasem tudtam megérteni magam, nem tudtam hová tenni lázadásom. Most az utolsó fesztiválos pasi esetem után nagyon megváltoztak a gondoltaim és az elveim. Nem hiszem, hogy pont az én tanácsaimat fogjátok megfogadni, de azért elmondanám azt, hogy igen élni kell, de minden tetteinknek következményei vannak, és mértékkel kell, mert egyszer megbánod. És miért? Szinte a semmiért.

Legnagyobb tanulságom, hogy naivak és kihasználhatóak vagyunk mi lányok, és az összes pasi ezzel nagyon visszaél. Tapasztalatot csak úgy zsebeltem be, de az okos ember más hibájából tanul.

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.