Mindig szerettem erről a témában olvasni az oldalon, de azt vettem észre hogy eddig csak férfiak írtak arról milyen ha a nő megvonja a szexet. Hát tessék. Itt egy tapasztalat a gyengébbik nemtől” – Ilona már a második olyan hölgy, aki arról számol be nálunk, hogy férje egyre gyakrabban utasítja el a szexet. Korábbi levélbeküldőnk, Mária azt mondta, már attól is kicsit jobban érezné magát, ha tudná, hogy nincs egyedül a problémával, hát íme, vannak még, akik ugyanezzel a dologgal küzdenek. Ilonáéknál ráadásul egy gyerekszülés is közrejátszott a dolgok alakulásában, de úgy tűnik, egyelőre nincs megoldás. Esetleg ön tudja, hogy mit lehet tenni ilyen esetben? Kérjük, írja meg véleményét, vagy saját tapasztalatait a Randiblog email-címére!

4 éve vagyok együtt a férjemmel. Csodálatosan indult a kapcsolatunk, igaz, a korkülönbség nem kevés. 15 év az ő javára. Rengeteg rosszakarónk volt, de mi erre – úgy érzem ennyi idő elteltével –rácáfoltunk. Minden klappolt, minden stimmelt az első 2 évben. Persze csúsztak be bakik, volt, hogy nem ment neki a szex, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget... Már csak azért sem, mert tipikus „még a legyet is röptében” típusú pasi volt. A 2. évünket tapostuk, amikor megszületett a gyerkőc. A legnagyobb félelmem volt az, hogy elveszíti a kapcsolatunk az intimitását, a szexualitást. Bár ne lett volna igazam... Eleinte persze könnyű volt mire fognia, hogy miért nincs szex. Nagyon sokat híztam a terhesség alatt. Amit el is fogadtam idővel. Megértettem. Nem erőltettem.

Akkor kezdett gyanússá válni a dolog, amikor visszanyertem az eredeti külsőmet, amikor már nem tudta erre fogni az együttlétek hiányát. Nem baj, volt más. Rengeteg más kifogás. Éjszakákat sírtam át ezek miatt, csak a múltjára tudtam gondolni, hogy más nőt hogyan, mikor és hol dugott meg. Teljesen felőrölt. Csak ez járt a fejemben. Ő persze elmondta, hogy már kiélte magát, nem velem van a baj, de őt már nem érdekli a szex. (Kösz szépen.) Nagyon sokat vitáztunk egy időben. És nem jutottunk sehova. Vettem segédeszközt, kipróbáltuk a Viagrát, semminek nem volt eredménye a mai napig.

Csak én már belefáradtam. Úgy érzem, minden tőlem telhetőt megtettem. Nem tudok ennél többet tenni. Persze azért kurva szarul esik. Elpörgetem a filmekben a dugós jeleneteket. Mert ha nem, elsírom magam. Szóval én irigylem azt, aki havi 2-3-szor szexel. Nekem ennyi sem jut. Van, hogy kimarad egy hónap, vagy kettő. A legjobb hónap az, amikor 3x összejön a dolog. Akkor már örülök.

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.