Örülök, hogy végre megszólalt a másik oldal” – írja olvasónk, Bella. Ő is a szexmentes kapcsolatok témájához szól hozzá saját példájával, ami többek között abban különbözik a korábbiaktól, hogy Bella és párja már nem a fiatal korosztályhoz tartozik, de természetesen ennél a generációnál is felmerül ez probléma. Mint egy másik olvasónk korábban írta, Bella is kereste a megoldást a problémára, de ő végülis a kapcsolaton kívül találta azt meg. Annyit tesz még hozzá, hogy 7 éve vannak együtt párjával, és hogy mindkettőjüknek ez a második kapcsolata. Bella kifejezetten írja is, hogy kíváncsi a többi olvasó véleményére, úgyhogy ha van kedve, kérjük, írja meg, mit gondol a Randiblog email-címére!

Igen, valóban általában minket, lányokat tesznek felelőssé azért, ha egy kapcsolatban nincs szex, de hogy ez fordítva is lehet, az nem szokott elhangzani. Nos, hasonló cipőben járok én is, mint Mária, azzal a különbséggel, hogy mi már az idősebb korosztályhoz tartozunk, én a negyvenes éveim végén járok, a párom kicsivel ötven fölött. Mindketten messze meghazudtoljuk a korunkat külsőre, ő egy sármos férfi, én szép nő vagyok. Rendszeresen sportolunk, jó anyagi helyzetben vagyunk, megengedhetek magamnak csinos ruhákat és szépítő kozmetikai kezeléseket. Elméletileg minden szép és rózsás, ha az a fránya szex nem lenne. A párom ugyanis egyáltalán nem szexel velem. Két-három hetente, de inkább havonta egyszer szán rám öt percet.

Eleinte azt hittem, hogy van valakije, most már biztos vagyok benne, hogy nincs. Szervi baja sincs. Nagyon rosszul tűröm ezt a helyzetet, igényelném a gyengédséget, törődést. Már többször beszéltünk erről az emberemmel, de nem derült ki, hogy mi baja van, kifogást kifogásra halmoz. Hisztiztem, sírtam, fenyegetőztem, semmi. Egy terapeutánál is voltunk, de az sem hozott javulást. Javasoltam, hogy költözzünk külön, de hallani sem akar róla, azt mondja hogy szeret. Próbálkoztam gyertyafénnyel, pezsgős vacsorával és a fátyoltánccal is, sőt javasoltam, hogy vonjunk be harmadikat, és kértem, hogy válassza ki, hogy ki legyen az. Most erre mondhatjátok, hogy ennyi idősen már ne fickándozzak, de én nem szeretnék beletörődni ebbe, a vibrátorral pedig az a gond, hogy nem tud megcsókolni...

Most ott tartok, hogy rendszeresen találkozom egy masszőrrel, aki a masszázs végén alaposan a magáévá tesz. Igen, nő létemre mondhatjuk, hogy kurvához járok és fizetek a szexért... Mi a véleményetek erről? Talán én lennék a kurva?

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!