Véget ért a New York-i divathét, de a fináléba jutott még egy olyan bomba, aminek a durranása egészen a Randiblogig elhallatszik. Egy amerikai tervezőnő, Betsey Johnson ugyanis úgy döntött, 2015-ös tavasz-nyári kollekcióját teljes egészében az esküvőknek szenteli. A 72 éves designerasszony ráadásul tett egy jókora csavart is a dologba, hiszen nem csak úgy simán bemutatott egy esküvői kollekciót, hanem bemutatóját a házasság szabadsága ünneplésének szentelte. Azaz: esküvőzzön kedvére mindenki, aki akar, és abban, amiben jól esik.

Ebben a szellemben a hófehérben felvonuló menyasszonyok között volt viszonylag visszafogott és pofátlanul szexi is, női is, férfi is, transzvesztita és transzszexuális is. A képeket végignézve elég nehéz eltalálni, hogy ki az, aki nő, és ki az, aki csak be van öltözve annak, hiszen mindenki egységesen travisminket kapott, dehát a lényeg nyilván pontosan ez: hogy ne lehessen őket megkülönböztetni. Aki szerelmes és boldog és összeházasodik, az mind egyforma – ez számítson, ne a neme vagy az irányultsága.

De van még egy csavar a dologban, ami annak bizonyítéka, hogy azért Johnson sem hiszi azt, hogy a jövőben mindenki boldogan fog élni, amíg az ásó, a kapa és a nagyharang el nem választja élete szerelmétől, a kollekció címe ugyanis Pre Nup, azaz házassági szerződés. Amit ugye arra az esetre szoktak megkötni a házasulandók, ha véletlenül végül mégis válásra kerülne a sor.