Mert esetleg nagyon csúnya, interkontinentális alázásba fordulhat a dolog. Az egyik legizgalmasabb megoldás egy 19 éves Lori nevű lánytól érkezett, írja a Buzzfeed, aki azért feszült be igazán, mert már aznap, hogy regisztrált a Tinderre, a következő üzenetet kapta:

Nem lenne illendő teljes fordításban visszaadni a srác üzenetét, a lényeg hogy szeretettel használt sz és k betűs szavakkal jelezte a lány felé, hogy elégedetlen a reakciójával udvarias és elegáns "Mekkorák a cickóid?" nyitókérdésére. Na persze, az a szemét autocorrect funkció, az a hibás.

Lori gyorsan döntött, és nemes egyszerűséggel továbbította a fiatalember irományát az anyukájának, akit a Facebookon keresett meg. Meg a biztonság kedvéért kitette Tumblr oldalára is a beszélgetést.

A következőt írta az anyukának: "Nemrég letöltöttem a Tinder nevű társkereső alkalmazást, ahol megismertem a fiát, de sajnos nem igazán tetszett sem a hangnem, amit megütött velem szemben, sem a szavak, amiket használt. Arra gondoltam, talán ön is egyetért velem."

Lori elmondta a Buzzfeednek, hogy a mama még nem válaszolt, így azt fontolgatja, hogy újra elküldi neki az üzenetet.