Ez nem vicc, a túlélés bajnoka szó szerint a fenekéből rántotta elő a gyűrűt, amikor feltette a nagy kérdést barátnőjének. Most pedig el is mesélte a romantikus epizódot Piers Morgannek a BBC műsorában, írja a Uproxx.

A páros épp az óceánban fürdött, amikor a ruhátlan Grylls egyszerűen elővette farpofái közül a gyémántot, ám ekkor egy hatalmas hullám elkapta, így a következő pillanatban már hínárba akadva tekergett a parton.

Persze az a nő, aki beleszeret egy férfiba, aki többször iszik vizeletet, mint csapvizet, nem akad ki ilyesmin. (Itt nyilván nem a hínárokra gondoltunk.) Sarah Knight igent mondott, és a házasság 14 éve működni látszik.

Ettől persze még a bizarr lánykérés egy csomó kérdést felvet, mint ahogy azt a Jezebel munkatársa is jelezte. De az, hogy Grylls milyen mélyről és milyen módszerrel szedte elő a gyűrűt a fenekéből, hogy milyen állapotban volt az ékszer ekkor, és mi lett a sorsa azóta, épp a szükségesnél egy kicsivel több információ, így mi hálásak vagyunk a tudatlanságért.