Az Elite Dailyn akadtunk rá két elég tanulságos videóra, amiben az egyre népszerűbb, Tinder nevű társkereső fiait és lányait tesztelték, vajon hogy viselik, ha randipartnerükre felszaladt pár kiló fürdőruhás képeik készítése óta. Egyszerre röhejes és szomorú az eredmény, még akkor is, ha a készítők szinte kierőszakolták azt egy eltúlzott maszkkal. Egy csinos nőt és férfit tettek felismerhetetlenné, majd elküldték őket a randikra. A kísérlet kisarkított és nyers, de sajnos van benne igazság.

A Tindernek hála, már nem kell egy jó dugásért hosszú, körülményes regisztrációkon átesni a társkereső oldalakon. Elég csak letölteni egy alkalmazást és este akár már egy randi is beleférhet. Persze nem csak szexet lehet találni, hallottunk már csodákról, de ahol csak a külső alapján húzogatjuk az embereket jobbra-balra, ott ne lepődjön meg senki, hogy nem a belső értékeire kíváncsiak a férjjelöltek. 

A Simple Pickup nevű oldal három lelkes kísérletezője két olyan videót készített, amin először egy lányt majd egy fiút maszkíroztak el. Rájuk dobtak úgy 50 kilót eredeti súlyukra és gömbölyűen küldték őket a randikra. Az alanyok egy nagyon csinos szőke lányra matcheltek, de amikor megérkeztek a kávézóba, megdöbbenve látták, hogy választottuk mégsem egészen úgy néz ki, ahogy azt megálmodták. Az arc stimmelt, csak a kilók száma nem, amitől a férfiak majdnem szélütést kaptak. Zavartan hebegtek-habogtak, hogy mégis mikor készültek a Tinderes fotók, mert ott valahogy egészen máshogy állt a nőn a bikini. Volt olyan delikvens is, aki rákérdezett, hogy a lány nem terhes-e. Mert, ha nem, akkor nincs magyarázat, se mentség a dologra. Csupán egyetlen férfi maradt a randi végéig, aki hajlandó volt beszélgetni az elmaszkírozott nővel. Komoly flört itt sem történt, de legalább meg akarta ismerni a hölgyet. A többiek vagy béna kifogásokkal léptek le, vagy kerek perec megmondták, hogy bocs, de nekik nem ez lett ígérve, szóval ágyő. Olyan pasi is akadt, aki azt hazudta mindjárt visszatér, csak elszalad a mosdóba. Persze szépen csendben elslisszolt. 

A második kísérlet csak abban különbözött az elsőtől, hogy most egy átlagos kinézetű fickóra pakoltak jó pár kilót. Finoman szólva macis külsőt varázsoltak neki. Ő is elment egy kávézóba, ahova a Tinderen beszervezett lányokat várta. Persze mindegyik nő először meglepődött, hogy kissé máshogy fest a partner, de a legtöbb nehézséget inkább az okozta, hogy alig ismerték fel, kivel is beszéltek meg egy délutáni kávét. Míg a férfiak ellenkező esetben lazán elhajtották a duci lányt, addig a következő videóban szinte az összes alany szívesen fogadta egy második randevú gondolatát, volt akivel még csók is csattant, ami azért erős váltás az előzőekben látottakhoz képest. A pasik nem hogy csókolózni nem akartak egy testes lánnyal, de még egy fél óra is nehezükre esett, hogy esetleg megismerkedjenek valakivel, még akkor is ha nem erre számítottak.