A fenti videó főszereplője Gina Giaffoglione, aki 2008-ban egy autóbalesetben súlyos sérüléseket szenvedett és deréktól lefelé véglegesen lebénult, azóta kerekesszékkel él. Ez a felvétel azonban az esküvőjéről szól, mert a ezek szerint csodák mégiscsak vannak, legalábbis ha az akaraterőt és a szerelmet lehet csodának nevezni. A sztorit eredetileg a People magazin tette közzé, és mi annyira meghatódtunk rajta, hogy úgy gondoltuk, ezt önnek is látnia kell. Alább olvashatja a részleteket.

Gina Giaffoglione a balesete előtt is aktívan sportolt, és miután az állapota stabilizálódott, úgy döntött, hogy folytatja az edzést. Vőlegényével több év elteltével ismerkedett meg, a fiatalembert John Springhowernek hívják, 2012-ben jöttek ők össze. Amikor az esküvő szóba került, a menyasszony azonnal eldöntötte, hogy ő pedig nem a székében fog begurulni az oltár elé, hanem saját lábán fog bevonulni édesapja oldalán. Ehhez nem a szó szoros értelmében vett csodára volt szüksége, hanem még nagyon-nagyon sok erősítésre, különleges terápiára és egy egyedileg elkészített testmerevítő szerkezetre, ami befért a szoknyája alá, és ami megtámasztotta őt annyira, hogy mankó segítségével járni tudjon.

Csak a legközelebbi családtagok tudták előre, hogy mire készül a menyasszony, természetesen az édesapa be volt avatva, hiszen vele együtt kellett a járást gyakorolni, de a vőlegének sem volt meglepetés az esküvői bevonulás. A násznép többi részének azonban igen, így aztán valóban különleges nap lehetett ez mindenkinek, nem csak az ifjú párnak. Ha még nem tette volna meg, klikkeljen a videóra – magyar szemmel bónusz különlegesség/érdekesség, hogy a vőlegény kalapban áll az oltár előtt és kalapban mondja ki az igent. És ha egy megható történet egy napra nem elég, kattintson vissza ehhez a poszthoz, itt a vőlegény tért vissza sebesülten Afganisztánból, mégis keringőzött az esküvőjén.