horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Felment a neten megismert férfi lakására a 66 éves Erzsébet

2011. december 11., 16:49 Módosítva: 2011-12-11 16:49
14

Az internetes társkeresés egyik alapszabálya, hogy az első randinak valami nyilvános helyen kell lennie, hogy bármelyik fél könnyedén azonnal leléphessen, ha valami gáz van. Sose lehet tudni, hogy igazából ki az, aki napok, hetek vagy hónapok óta teszi nekünk a szépet egy virtuális álarc mögül. Ha egy olyan történetet hallunk, ami azzal kezdődik, hogy egy nő az interneten megismerkedik egy férfival, akinek az a kikötése, hogy a hölgy az első randira azonnal menjen fel a lakására, és a nő a veszélyekkel nem számolva fel is megy, rögtön valami brutális befejezésre számítunk.

Erzsébet és Gyula esetében azonban semmi horror nem volt, a félelmetesen kezdődő sztorinak a lehető legboldogabb a vége, ráadásul ebben az esetben is meglepően hamar. Talán azért lehet, hogy Erzsébet nem ismerte az webes társkeresés egyik legalapvetőbb biztonsági szabályát, mert valószínűleg nem egy nagy internet-guru: 66 éves. Azonban szerelme, Gyula is 63, így remekül összeillenek. Természetesen szponzorunk, a Randivonal sikertörténetei között akadtunk erre a sztorira is, olvassák alább szeretettel a két szerelmes párhuzamos beszámolóját, vagy kattintsanak át a Randivonalra további történetekért vagy egy kis karácsony előtti last minute társkeresésért!

Távolról sincs vége, olvasson még

Teszt: rosszkedvű lesz karácsonykor?

2011. december 10., 18:36 Módosítva: 2011-12-10 18:36
26

Klinikai forrásokra hivatkozva rövid, de velős összeállítást tett közzé a USA Today azokról a rizikófaktorokról, amik depressziót, negatív érzelmeket okozhatnak az ünnepek alatt. A hat rövid pontból álló összeállítás egyfajta tesztként is alkalmazható: minél többi igaz önre az alábbiakból, annál nagyobb a valószínűsége, hogy karácsonykor nem lesz túl jó a kedve. Hogy a kellemetlen ünnepeket mivel lehet megelőzni, arra nincs csodarecept, de talán az használ valamit, ha a hat pont átolvasásával legalább tudatosítja magában, hogy mi okozhat negatív érzelmeket, és megpróbál valami mást a középpontba helyezni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az év legfurább menyasszonya fátyol helyett ernyőben esküdött

2011. december 9., 19:13 Módosítva: 2011-12-09 19:13
10

Ma két excentrikus brit mátkát mutatunk képösszeállításunkban, mindketten joggal indulhatnának az év legfurább menyasszonya címért. Az elsőt Heidi Withersnek hívják, aki idén júniusban úgy lett híres Nagy-Britanniában, hogy vírus módjára elterjedt egy kioktató hangú levél, amit leendő anyósától kapott. A kedves mama azzal a felütéssel kezdte emailjét, hogy „sajnos a fiam szerelmes lett beléd”, és az üzenetet Withers döbbenten továbbküldte haverjainak, akiktől hamarosan az újságokig is eljutott a jól szituált család szokásait számon kérő levél. Még a Daily Mail is a pokolból jött anyós névvel emlegette cikkében az anyukát, ami után nem csoda, hogy Withers attól tartott, hogy a levél ellenére idén novemberben megtartott esküvőjét is médiafigyelem kíséri majd.

A véletlenül híressé vált ara úgy akadályozta meg, hogy normális paparazzó-fotókat lehessen készíteni róla lakodalmán, hogy a hagyományos menyasszonyi fátylat átalakította egy esernyőről lógó függönnyé - ezzel garantálva, hogy esküvője tényleg bekerüljön a hírekbe. A menyasszonyok a templomból kifelé jövet már nem szokták arcukat eltakarni a fátylukkal, Withers viszont ekkor is leernyőfüggönyözve vonult a násznép közepén. Érdemes megnézni valamennyi fotót a galériában, nem mindennapi látvány.

Távolról sincs vége, olvasson még

Apás szülés orgazmikusan, két apával

2011. december 8., 13:29 Módosítva: 2011-12-08 13:47
50

Jaiya Ma amerikai szexterapeuta hat éve élt együtt a nála 15 évvel idősebb Jon Hanauerrel, amikor a férfi azt tanácsolta neki, hogy kerítsen egy új szeretőt. Itt nem a szakítás egy újabb úriemberes módjáról van szó, mert Hanauernek esze ágában sem volt lelépni. Ehelyett az új férfi, Ian Ferguson beszállt a kapcsolatba harmadiknak, sőt, teherbe is ejtette az asszonyt, így a poliamória jegyében létrejött család már négytagú.

 
Távolról sincs vége, olvasson még

Betiltották a randizzon Szűz Máriával!-licitet

2011. december 7., 15:37 Módosítva: 2011-12-07 15:37
1
 

A szépek társkeresője már 2002. óta létezik, de csak az utóbbi években hívja fel magára a figyelmet jól időzített botrányakcióival. A BeautifulPeople.com-ról először annak kapcsán adtunk hírt, hogy az angolokat választották meg a legrondább népnek. Azóta volt már egy spermabankos akciójuk is, most meg azt találták ki, hogy legszebb felhasználóikkal betlehemes jelenetet fotóznak, majd Szűz Máriával meg Szent Józseffel randiárverést tartanak. Az eBay-nek nem tetszett az ötlet, eltávolították a hirdetést.

Távolról sincs vége, olvasson még

Videó: hűtlen pasiját üti, rúgja, köpködi

2011. december 6., 16:52 Módosítva: 2011-12-06 16:53
49

Amikor a múlt héten azt írtuk, hogy egy úriembernek, ha kidobja a csaját, el kell viselnie a hölgy hisztijét, azért ennél nagyságrendekkel szelídebb rohamra gondoltunk, mint ami a fenti videón látható. Az Amerikában, Philadelphia mellett a múlt héten készült felvételen látható férfi azonban így is gentleman maradt, mert szemmel látható fizikai fölénye ellenére meg sem próbálja megállítani vagy lefogja volt barátnőjét, miközben záporoznak a fejére az ütések és rúgások. Amikor egy lökés következtében a férfi a padlóra kerül, akkor is csak visszaül a helyére, és se menekülni nem próbál, se a nőt lefogni.

Ön mit tett volna a hűtlenségen rajtakapott férfi helyében?

 • 469
  Elmegyek, hadd hisztizzen a csaj egyedül
 • 360
  Egy idő után visszaütöttem volna
 • 294
  Megpróbálom legalább lefogni
 • 79
  Ugyanezt - azaz semmit

Az egyik utas által készített videón helyenként jól hallatszik, hogy az apró termetű fiatalasszony azon akadt ki, hogy barátjával két éve jártak, amikor az megcsalta. Olyan vehemens támadást intézett emiatt a férfira, hogy a többi utas kihívta a rendőröket. A videó második felében az is látszik, ahogy a nőt leszállítják a vonatról, megbilincselik, de még ezután is folytatja a hisztit, és menekülni próbál, amikor felállítják. A rendőrségi ügy kapcsán aztán nyilvánosságra került a nő neve (Lisa Alyounes), életkora (29) és testmagassága is (1,49 m), a férfi, azaz az áldozat adatait azonban nem közölték.

Röhögőgörcs: 3 vicces esküvői videó

2011. december 5., 16:57 Módosítva: 2011-12-05 17:01
284

Tavaly már volt egy videóösszeállítás ebben itt a Randiblogban lakodalmi katasztrófákról, most megint egy ilyet gereblyéztünk össze, csak ezúttal katasztrófákról szó sincs, ez a három videó mind valami másért vicces. Egyedül az első klip tartalmaz egy kisebb balesetet az elején, de ez is inkább humoros mint katasztrofális - ennek megfelelően az ifjú pár mindkét tagja szépen röhögőgörcsöt is kap az oltár előtt. Az esküvői fogadalmat szerencsére kis létszámú násznép előtt fuldokolják végig, de a youtube-nak hála már az egész világ láthatta a világ legjókedvűbb házasulandóit.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jó üzlet: társkereső, piramisjátékkal ötvözve

2011. december 4., 09:03 Módosítva: 2011-12-04 09:02
5

Nem lehet manapság könnyű új internetes társkeresőt bevezetni, hiszen van belőlük már épp elég, ráadásul az emberek inkább oda regisztrálnak, ahol már sokan vannak, hiszen minél több a felhasználó, annál nagyobb az esélye, hogy megtaláljuk közöttük az igazit. Az újonnan indított társkeresők pontosan ezért hatalmas hátrányban vannak: miért menne valaki egy olyan oldalra, ahol csak párszáz potenciális partner között válogathat, ha máshol százezres nagyságrendű a felhasználók száma?

Ennek az illusztrációnak semmi köze a website-hoz
Ennek az illusztrációnak semmi köze a website-hoz

A kérdésre megvan a válasz, az amerikai YouLoveMe.com szerint egyvalamiért átmennek az emberek egy új társkeresőre: pénzért. Az oldalt ráadásul kizárólag középiskolásoknak és főiskolai-egyetemi hallgatóknak szánják, akik talán kevésbé tapasztaltak a piramisjátékhoz hasonló hálózatok terén, viszont nagyobb szükségük van pénzre és több mindenre hajlandók. A website ismertetője szerint a felhasználók egy bizonyos tagsági pontrendszer alapján kaphatnak pénzt az oldaltól, és pontokat azzal lehet szerezni, ha meghívót küldünk egy barátunknak, és az illető regisztrál is.

De nem csak a piramisjátékra emlékeztet egy kissé a rendszer. A reklámszöveg szerint azok a tagok, akik egy adott hónapban a legtöbb pontot gyűjtik, „pénzt kapnak a randizásért”. Persze nem ez az első olyan társkereső, ami mintha már-már a prostitúcióról szólna, de mindezt barátbeszervezős rendszerben, főleg diákoknak ajánlva megcsinálni mindenképpen merész. A YouLoveMe.com mindezt ráadásul még azzal is megfejeli, hogy a profilba videót is helyezhetnek el magukról a felhasználók - nem nehéz kitalálni, hogy a férfijúzerek milyen típusú videókat várnak majd.

Egy agyvelőgyulladásos kislány koszorúslány lehetett anyja esküvőjén

2011. december 3., 18:45 Módosítva: 2011-12-03 18:45
4

Az esküvőkön mindig a menyasszony van a középpontban, de ma egy olyan skóciai lakodalomról mutatunk fényképeket, ahol még az aránál is több figyelem irányult a koszorúslányra, aki mellesleg a menyasszony lánya volt. A három éves Skye Raltson ugyanis három hónappal az esküvő előtt egy vírusfertőzés következtében agyhártyagyulladást kapott. Kórházba került, még szüleit sem ismerte meg, járni sem tudott, a lakodalomra azonban mégis felépült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kamaszkori szexből felnőttkori depresszió lesz

2011. december 2., 17:20 Módosítva: 2011-12-02 17:23
34

Az Ohio State University College of Medicine kutatásáról adott hírt a Live Science a kamaszkorban megkezdett szexuális élet tárgyában. A kísérletben hörcsögöket alkalmaztak, amely fajról a szerkesztőségi példányok viselkedése is igazolja, hogy azok kb. három hetesen maguktól szaporodni kezdenek. Így a kutatóknak nem volt más dolga, mint néhány hörcsögöt elzárni az ellenkező nemtől gyerekkorától kezdve, aztán figyelni a különbséget. Mint kiderült, az ész nélkül szexelni kezdők agyában maradandó változások álltak be.

Szerkesztőségi hörcsögeinket még egy Való Világ CD sem zavarta
Szerkesztőségi hörcsögeinket még egy Való Világ CD sem zavarta

A változások között első helyen azt említik, hogy a szüzességüket korán elvesztők körében gyakoribb volt a depresszióra utaló viselkedés, és van egy olyan félmondat is, aminek igazán visszatartó hatása lehet a fiatalokra: a szüzességüket korán elvesztő hörcsögöknek „kisebb fajfenntartó szövetei” alakultak ki. A kutatók persze figyelmeztetnek, hogy a rágcsálókon végzett kutatás eredményei nem feltétlenül igazak az emberre is, bár egy korábbi kutatás már megállapította, hogy a szüzesség korai elvesztése és a korai válás között összefüggés van.

Az állatokat ebben az új kutatásban úgy tették próbára egyébként, hogy vízbe helyezték őket. A szüzek, illetve a csak felnőttként párosodók rögtön úszni kezdtek, ahogy az normális ilyen helyzetben. A kamaszkorban szexuális életet kezdő hörcsögök azonban sokkal lanyhábban tempóztak. Ugyanők egy labirintusban nem nagyon kezdtek el mászkálni, míg a többiek azonnal nekiszaladtak, hogy felfedezzék a terepet. A kutatók szerint a korai szex által megemelt tesztoszteron-szint lehet felelős a jelenségért, de figyelmeztetnek, hogy még több kutatásra van szükség a témában.

5 menekülőtipp, ha nem jut eszünkbe a másik neve

2011. december 1., 17:37 Módosítva: 2011-12-01 17:37
147

Mai tanácsainkat a Psychology Today bloggerétől nyúltuk, aki azoknak ad tippeket, akik hajlamosak elfelejteni mások nevét. Én olyan kemény kihívásokkal küzdök a névmegjegyzés területén, hogy még akit régóta ismerek, azt is csak a legritkább esetben szólítom vagy emlegetem a keresztnevén, nehogy elrontsam. Teszem ez különösen, amióta egy teljes interjú során Lakatos Krisztiánnak szólítottam Lakatos Márkot. Az ilyen névtévesztésnél csak egy kiút van a kínos szituációból: ha az illető jófej, és kedvesen-viccesen javít ki, lehetőleg nem a huszadik, hanem a második-harmadik előfordulás után.

stockfresh 254099 asking-for-a-date sizeS

Akkor azonban valamivel több mozgástere van az embernek, ha még nem rontott el semmit, mert még nem mondott semmit, viszont kéne, de az illető neve nem jut eszébe. Az alábbi trükkökből én kettőt szoktam alkalmazni ebben a számomra szégyenteljesen gyakori helyzetben, nézzük sorban az összeset!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezzel a 7 dologgal kell kiérdemelni, hogy szakíthassunk

2011. november 30., 19:13 Módosítva: 2011-12-01 22:09
30

Egy meglehetősen eredeti nézőpontból taglalja a Frisky.com-on megjelent cikk a szakítás témáját. Az alapszituáció az, hogy egy férfi szakítani akar a szakítani nem akaró barátnőjével, és a dolog rögtön itt a kiinduláskor egy meglepő fordulatot vesz. A szerző szerint ugyanis - aki ráadásul kivételesen nem egy önmagát áldozatnak beállító nő, hanem egy férfi - a pasiknak ki kell érdemelniük, hogy a csajukat kidobhassák. Eszerint hét pontot kell teljesítenie egy férfinak ahhoz, hogy jogalapja legyen fenéken billenteni saját megunt barátnőjét. Nézzük, hogy melyek ezek! (Hölgyek is olvassák ám nyugodtan, mert a pontok zöme igazából nemtől független, tehát fordított helyzetben, férfiak kirúgásakor is alkalmazandó.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Ikrei születtek kotonból lopott spermájából

2011. november 29., 16:13 Módosítva: 2012-01-04 19:54
117

Egy amerikai férfi meglepve kapott hírt arról 3 hónappal a szakítás után, hogy barátnője teherbe esett. Az ikrek megszülettek, és egy apasági vizsgálat megállapította, hogy tényleg az illető, Joe Pressil az édesapjuk. A most 36 éves houstoni férfinak gyerektartást kell fizetnie, ezért beperelte a klinikát, ahol exe mesterséges megtermékenyítésen esett át. Pressil állítása szerint ugyanis az eljárásra az ő beleegyezése nélkül került sor, a barátnő által használt óvszerekből lopott sperma felhasználásával.

Távolról sincs vége, olvasson még

Védeni kell Oscar Wilde sírját a csókolóktól

2011. november 28., 17:03 Módosítva: 2011-11-28 17:03
36

Egy bizarr, de szimpatikus kegyeleti szokásnak vetnek most véget Oscar Wilde örökösei, amikor az ír származású író síremlékét üveg mögé helyezik. A Dorian Gray arcképének szerzőjét homoszexualitásért Angliában bebörtönözték, szabadulása után Wilde Párizsban élt 1900-ban bekövetkezett haláláig. Sírja is Párizsban van, a Jacob Epstein szobrász által készített különleges síremlék a Pére Lachaise temető egyik fő látványosságának számít.

Wilde tisztelői azonban úgy érezték az évek során, meg kell mutatniuk, hogy kedvenc írójuknak a XX., sőt a XXI. században is vannak még rajongói, és ennek valamiért az a módszere terjedt el, hogy az ide látogatók vörös csóknyomot hagytak a sírkőként szolgáló szobron. A hatóságok azonban nem igazán lelkesedtek azért, hogy Epstein munkáját a turisták összecsókolgatják, és időnként megtisztították az emlékművet a rúzsnyomoktól.

A tisztítás azonban a kő egy rétegének eltávolításával volt csak lehetséges, ezért nem lehet azt akárhányszor elvégezni. Az Observer híradása szerint ezért mostantól üveglappal akadályozzák meg a csókra vágyókat attól, hogy ajkukkal illessék Wilde síremlékét, lassanként annak elfogyását okozva.

Merlin Holland, az író unokája azt nyilatkozta, hogy a szobor már közel volt ahhoz, hogy visszafordíthatatlan kár keletkezzen benne. A sír most le van zárva, csütörtökön, Wilde halálának 101. évfordulóján nyitják majd meg újra, akkor már üveg mögött. Ha ön eddig nem csókolta meg Oscar Wilde angyalát, ezután már nem is fogja tudni.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kis farkat például jó diplomával lehet kompenzálni

2011. november 27., 13:35 Módosítva: 2011-11-27 13:35
79

Lady Gagát párkapcsolati kérdésekről faggatták a héten, és a témával kapcsolatban kicsúszott az énekesnő száján egy jól idézhető mondat, amiről nem szeretnénk, hogy olvasóink lemaradjanak. Amikor a művésznőt arról kérdezték, hogy mivel tudja őt megfogni egy férfi, azt válaszolta, hogy abban a férfiban, aki fel akarja őt szedni, kell lennie valami különlegesnek, ami „egy nagy faroktól kezdve egy Harvard-diplomáig bármi lehet”.

Fotó: Nagy Attila

Mivel Lady Gaga jelenlegi pasija ez utóbbi képesítéssel nem rendelkezik, adódna a következtetés Taylor Kinney péniszméretére vonatkozóan, de az énekesnő tovább folytatta a listát, hogy mi mindennel lehet levenni őt a lábáról nagy farok hiányában. „Tehetség, kitartás és a szerelem és elfogatás határainak tágítása” - idézi Lady Gagát a Sun. Vajon ez az utóbbi azt kell érteni, hogy az adott férfinak bele kell mennie egy nyitott kapcsolatba is? Nem lenne meglepő, ha az énekesnő valami ilyesmit is elvárna a pasijaitól, főleg a nyilatkozat maradékának ismeretében nem.

Melyik a legfontosabb egy férfiban a Lady Gaga által felsoroltak közül?

 • 1824
  Nagy farok
 • 670
  Az a határtágítós
 • 510
  Tehetség
 • 446
  Kitartás
 • 429
  Jó diploma

Lady Gaga ugyanis arról is beszélt, hogy egyelőre esze ágában sincs saját lakást venni és ott önmagát elkötelezve összeköltözni szerelmével, nagyon is jól elvan a szülei lakásában, ha otthon van. Feltehetőleg úgysincs otthon soha, hanem folyamatosan a világ körül utazik. „Nem vagyok még felkészülve a házvásárlásra. Olyan lenne mint egy házasság. Nagyon nagy elkötelezettséggel jár, amit nem szeretek. A szüleimmel lenni azonban szeretek, a háziasítástól viszont nagyon félek. Nem akarok saját lakást, 25 éves vagyok, fura lenne nekem most házat venni” - nyilatkozta.

140 kilós nővel csalta 125 kilós menyasszonyát

2011. november 26., 18:15 Módosítva: 2011-11-26 18:15
48

Amanda Hart, egy 125 kilós brit nő mindig attól félt, hogy vőlegénye megcsalja egy vékonyabb csajjal. Aztán amikor találkozott Michelle Flackkel, aki még nála is több túlsúllyal küzd, kiderült, hogy félelme alaptalan volt: a vőlegényt tényleg nem érdeklik a sovány nők. A még kövérebbek viszont igen - és ez már a második ilyen sztorink a héten. A csalfa túlsúly-fetisisztán a hoppon maradt nők most nem azzal állnak bosszút, hogy lefogynak, hanem azzal, hogy barátnők lettek, sztorijukat meg eladták a bulvárlapoknak. Fotók, részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fotó: tényleg szűz volt a menyasszony

2011. november 25., 16:06 Módosítva: 2011-11-25 16:06
6

Ha ön szerint a XXI. századból már kiveszett a romantika, akkor ebben a meggyőződésében most meg fogjuk erősíteni. A fenti fotó a Facebookra került fel egy egyszavas üzenet kíséretében, aztán egy stfu, believers nevű tumblrről indult körbe a világhálón, hogy elkeserítsen fiatalt, öreget egyaránt. A képet megosztó férfi a nászéjszakáról szeretett volna elmondani valamit.

Ön szerint mitől ilyen a lepedő?

 • 3940
  Spagetti volt a vacsi
 • 2994
  Menstruáció
 • 1080
  Szűzhártya
 • 803
  Máshonnan vérzett

A fotóhoz túl sok kommentár nem kell, a kacsintva mosolygó szmájli mellé az ifjú vőlegény a „consummated” szót írta, aminek a katolikus lexikon szerint a magyar megfelelője a „házasság elhálása” kifejezés. A véres lepedő képét megosztó férfi tehát ezúton is büszkén tudatta barátaival, ismerőseivel, hogy menyasszonya a bizonyíték alapján tényleg szűz volt. Vagy éppen menstruált - ahogy azt azóta netszerte több kommentelő is megsaccolta a vér mennyiségéből (állítólag egy szűzhártyából ennyi vér nem jöhet). Hogy melyik verzió a szánalmasabb és undorítóbb, az kellemes beszédtéma lehet a hétvégére, válasszon közülük bátran a szavazógépen.

4 hónap alatt a kikosarazástól a lánykérésig

2011. november 24., 15:58 Módosítva: 2011-11-24 15:58
11

Úgy látszik, az interneten társat keresők körében sokan vannak, akiknél nem tart sokáig az udvarlás. A Randivonal sikertörténeteit szemléző sorozatunk legutóbbi posztjának szereplőiről a többség úgy vélte, hogy rizikós, hogy pár hónap ismeretséggel beleszaladnak a gyerekvállalásba, de ha így gondolják, csinálják csak. Ma egy hasonló történetet szemlézünk szponzorunktól, itt 4 hónap telik el az első üzenetváltástól a lánykérésig.

A dologban a legérdekesebb, hogy míg az első üzenetváltás nem is volt sikeres, azaz a hölgy, Zsuzscsi, elsőre elküldte az őt kiszemelő Attilát, 4 hónappal később a lánykérésre már azonnal igent mondott. Mint korábban Fanni és Máté posztjában, alább is egymás után olvasható a kapcsolat kezdetének leírása a nő, majd a férfi szemszögéből. Ha még több ilyen történetet olvasna, vagy szívesen kipróbálná a társkeresőt, kattintson át a Randivonalra, ha azonban saját megismerkedésének történetét mesélné el, írjon bátran a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

További hízással csábít a világ legkövérebb nője

2011. november 23., 15:26 Módosítva: 2011-11-23 15:26
199

Miután három évvel ezelőtt elvált férjétől, Pauline Potter lett a világ legnehezebb nője, aki most valamivel több mint 330 kilót nyom. Ettől viszont exférje számára, aki egyébként csak 70 kilós, még ellenállhatatlanabb lett. Alex Potter nyilatkozatai a leggyönyörűbb szerelmi vallomásokkal vetekszenek most, hogy volt felesége még kövérebb és ezzel együtt még híresebb lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyugdíjaskorban is a szex a boldogság kulcsa

2011. november 22., 18:56 Módosítva: 2011-11-22 19:03
13

Több posztban is tárgyaltuk az elmúlt hetekben a szexmentes házasságok problémáját, és hogy a téma milyen húsba vágóan fontos, azt jól illusztrálja egy új amerikai kutatási eredmény, amit a LiveScience nevű website tett közzé. Eszerint 65 éves koron túl már viszonylag sokan vannak, akik úgy is boldognak mondják magukat házasságukban, hogy szexre már nem kerül sor, de a boldogok aránya ennek ellenére magasabb azok körében, akik szexuálisan továbbra is aktívak.

stockfresh 43723 group-of-smiling-older-people-together sizeM

A Florida Agricultural and Mechanical University kutatói egy 2004-es átfogó társadalmi felmérésre támaszkodtak, ami az USA lakosságára nézve reprezentatív volt. A kutatásban 238 olyan házasságban élő személyt kérdeztek meg, aki 65 éven felül volt, és ebben a csoportban (is) az olvasható ki az adatokból, hogy összefüggés van aközött, hogy valaki mennyire tartja magát boldognak és hogy él-e szexuális életet. Persze szex nélkül is van boldogság a 65-ön túl, hiszen azon nyugdíjasok közül, akiknek az életéből saját bevallásul szerint legalább 12 hónapja hiányzik a szex, 40% mondta azt, hogy általában véve „nagyon boldog”. Azonban azok körében, akiknek idősebb korban sem maradt abba a szexuális élete, 60% vallotta magát „nagyon boldognak” úgy általában az életben.

Értelmetlen szavazás

 • 250
  Én is boldog leszek, ha 65-ön túl még menni fog és lesz kivel

Azt is firtatták, hogy a házasságával ki mennyire elégedett, és a 65 éven fölöttiek körében egész sokan (59%) elégedettek szexmentes házasságukkal. Azaz ebben a korban már csak alig több mint a párok harmadát zavarja, hogy kiveszett a testiség a házasságából - nyilván a harmincas-negyvenes korosztálynál ez többeket keserít el. Viszont a szexuálisan továbbra is aktív nyugdíjasok körében jóval többen voltak, akik boldognak vallották magukat házasságukban, arányuk elérte a 80%-ot. Ez azt jelenti, hogy öt szexuális életet élő nyugdíjas közül csak egy nem boldog, azt viszont nem feltétlenül, hogy a testiség boldogságot garantál - az is lehet, hogy az összefüggés (részben) fordított, azaz a szex az elégedettség következménye, nem (egyik) okozója.

Egy lelkész egymás előtt csókolóztatja híveit

2011. november 21., 18:01 Módosítva: 2011-11-21 18:01
0

Már a neve is nyerő annak a nagyobb egyházhoz nem tartozó New York-i keresztény közösségnek, amelyről a New York Post nemrégiben megjelent cikke tudósít. A Winners Church (azaz a Győztesek Egyháza) lelkésze úgy gondolja, a házasság tüzét a férjek és feleségek kötelesek életben tartani, ezért az istentiszteleteken a hívek egymás előtt smárolnak jó kis r’n’b slágerekre. Még csókolózóverseny is van, a győztes pár ötven dolcsit nyer, amit egy romantikus estére kell költeniük.

Illusztráció
Illusztráció

A közösség 75 tagot számlál, Maurice Johnson lelkész az istentiszteleteket egy átalakított tornateremben celebrálja. „Az érintés erejével gyújtsátok be a szenvedélyt a házasságotokban” - prédikálja a híveknek, hozzátéve, hogy a házasfelektől az a minimum, hogy vizuálisan stimulálják egymást. „Bibliai kötelességünk, hogy jól nézzünk ki és tessünk házastársunknak” - teszi hozzá.

Szimpatikus önnek a smároló gyülekezet?

 • 221
  Őrültek, de szimpatikus őrültek.
 • 128
  Igazuk van, csinálják csak.
 • 106
  Őrültek.
 • 91
  Ha ilyen lenne itthon, járnék.

A 39 éves Johnsonnak sajnos még nincs kivel smaciznia, mivel egyelőre nem házas, de úgy tűnik, már van valakije, akivel az esküvőt 2012-re tervezik (saját gyülekezetére értelemszerűen nem tekinti érvényesnek a Katolikus Egyház előírását a papi cölibátusra vonatkozóan). Az istentiszteleteken rendezett csókolózási versenyben a házaspároknak öt percig kell folyamatosan smárolni a gyülekezet és Isten színe előtt. Amelyik pár a legnagyobb tapsot kapja a többiektől, az nyeri az ötven dolláros díjat. A lelkész arra bíztatja híveit, hogy ne szégyelljék a nyilvánosság előtt kimutatni érzelmeiket. Azt mondja, úgyis annyi smároló párt láthatunk az utcán járva-kelve, legalább legyen közte néhány házaspár is.

A fogamzásgátló lehet a felelős a szexmentes kapcsolatokért

2011. november 20., 15:31 Módosítva: 2014-10-27 14:57
12

Két poszt is volt ebben itt a Randiblogban az utóbbi időben olyan kapcsolatokról, amelyekben a férfi a kevés szextől szenved - miközben ugyanabban a kapcsolatban a nő esetleg még sokallja is az együttlétek számát. Vajon mi ilyenkor a teendő? A sok korábbi válasz mellé Cili álnévre átkeresztelt olvasónk küldött most egy elég kézenfekvő megoldást a problémára: szerinte a fogamzásgátló tabletta veszi el a nők kedvét a szextől. Kíváncsiak vagyunk olvasónk tapasztalataira is a témában, kérjük, szavazzon, vagy írja meg a Randiblog címére, hogy mit gondol erről!

Távolról sincs vége, olvasson még

A férjem kedves, de erről a 10 hónapról nem beszél

2011. november 19., 17:10 Módosítva: 2014-10-27 14:57
20

A bizonytalanság a legrosszabb, állapítja meg az alábbi levél írója - nevezzük Erzsébetnek. Ez megint egy hűtlenséggel kapcsolatos történet, illetve lehet, hogy nem is az. Hogy pontosan mi történt a férj és a másik nő között, az ugyanis az alábbi sorokból nem derül ki, hiszen azt maga Erzsébet sem tudja. Azt viszont igen, hogy kapcsolata és ő maga hogyan változott meg ettől az élménytől, és ezt igen érzékletesen le is írja alább. Ha valamit üzenne neki, vegye fel velünk a kapcsolatot a Randiblog email-címére, ahol természetesen az ön saját történetét is várjuk, amennyiben van kedve mesélni.

Távolról sincs vége, olvasson még

A rendes pasik jobban nyomják a csajozós táncot

2011. november 18., 16:52 Módosítva: 2011-11-18 18:19
50

Rengetegen lájkolták arról a brit kutatásról szóló a posztunkat, amelyik során videó készült az ideális csajozó táncról. A lájkolók biztosan örülni fognak most is, mert elkészült a kutatás folytatása, amiben megvizsgálták, mi a közös azokban a férfiakban, akik a nők szerint jól táncolnak. Röviden: az, hogy rendesek. Tanulság röviden: a nők jól teszik, ha a jól táncoló férfiakra buknak. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Trend a váláskori vagyon- és jelszómegosztás

2011. november 17., 19:53 Módosítva: 2011-11-17 19:53
57

Egy érdekes trendre figyelmeztet a Forbes magazin website-ján nemrégiben megjelent cikk. Azt már régóta tudjuk, hogy a Facebook egyre gyakrabban szolgáltat válóokkal, ezért kézenfekvő, hogy a bírósághoz forduló házaspárok perében kulcsfontosságú lehet, hogy ki mit tett vagy mondott egy adott közösségi oldalon. Így már nem is elszigetelt az a válóper, amelyben egy bíró elrendelte, hogy a felek azonnal adják meg egymásnak a Facebookon és társkereső-oldalakon használt jelszavaikat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden eszközt megragadtam, hogy elfelejtsem, ez lett lebukásom okozója

2011. november 16., 15:15 Módosítva: 2014-10-27 14:57
18

Újabb olvasói levél érkezett a megcsalásról, ezúttal egy hűtlentől, egy hónapokkal ezelőtti posztra reagálva. Az alábbi sorok szerzőjét mi Richárdnak fogjuk hívni, és elöljáróban elég annyit tudni róla, hogy a szóban forgó kapcsolatban ő volt, illetve lett volna a házasságot felrúgó fél, de a dolgok végül - szerencsére - nem abba az irányba mentek el, ami a megcsalós történetekben szokásos. Olvassa tehát ön is szeretettel Richárd történetét, és ha hozzátenne valamit, reagálna rá, vagy elmesélné saját tapasztalatait - hűtlenségről vagy egyébről -, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Haldokló nővére kívánságára hozzáment sógorához

2011. november 15., 19:17 Módosítva: 2011-11-15 20:19
3

Egy kissé szokatlan felépítésű családot mutat be a Telegraph ma megjelent cikke: egy amerikai özvegy fogorvos új neje az első feleség testvére, azaz a gyerekek mostohaanyja saját nagynénjük. Ráadásul a rákban elhunyt első feleség halálos ágyán maga kérte húgától, hogy menjen hozzá a férjhez, és nevelje tovább a tizenéves gyerekeket, akik közül a középső Down-szindrómás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Brit transznemű a neten árulja női szüzességét

2011. november 14., 17:45 Módosítva: 2011-11-14 17:45
81

A mai poszt két brit rekord részleteit tartalmazza, mindkettő transzneműekhez kapcsolódik. Az egyik egy gyorsasági rekord: Melissa Ede az első, aki nemváltoztató műtét utáni szüzességét árulja a neten, ő látható az alábbi képeken, illetve a galériában. A második sztori pedig egy olyan férfié, aki már 69 éves volt, amikor nővé operálták - a brit társadalombiztosítás szabályai szerint az ilyen műtétek ingyenesek, de az országban ennél idősebb személynél még nem hajtottak végre nemváltoztató operációt.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 szexi menyasszony 30 év videoklipjeiből

2011. november 13., 10:17 Módosítva: 2011-11-13 10:17
5

Van egy ötletünk: mi Billy Idoltól Mariah Carey-n keresztül Beyoncéig mutatunk csipkébe-fátyolba öltözött nőket, ön pedig pontoz, hogy melyik a legszexibb videoklipes menyasszony. Van kedve?

Elhányta magát jegygyűrű-guberálás közben

2011. november 12., 13:08 Módosítva: 2011-11-12 13:09
44

Ha egy jegygyűrű elveszik, akkor mindenáron utána kell menni - főleg, ha egy méregdrága gyémántékszerről van szó. Van, akinek mázlija van, és az elgurult gyűrűt megmenti valami a biztos végzettől, de nem mindenki ilyen szerencsés. A Miami Herald tudósítása szerint bizonyos Brian McGuinn az eldobható borotvájával együtt valahogy (el nem tudjuk, képzelni, hogy) felesége jegygyűrűjét is kihajította a kukába. Nagy pechükre csak másnap reggel jöttek rá, hogy mi történt, amikor már levitték a szemetet, azt pedig elszállították a telepre. McGuinn úgy döntött, utánamegy az örök hűség másfél karátos zálogának, és visszaszerzi.

Távolról sincs vége, olvasson még